Acer Nitro 5 AN517-55 17.3" FullHD 144Hz Gaming laptop

Acer Nitro 5 AN517-55 17.3" FullHD 144Hz Gaming laptop

316 990 Ft 467 090 Ft-32%
eMAG

Nincs olcsóbban ilyen konfig, ekkora méretben, az árváltozás mértéke azért nem teljesen reális. 370-380k körül reális.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Királyság, örülök neki, hogy örülsz. :D

Az ASUS-ok telepítése mindig ilyen mostanában, de az elején elég a BIOS-ban letiltani a VMD-t, és utána menni fog a telepítést, látszódik minden. Legközelebb ASUS megosztásnál már alapból beleírom a leírásba, ha nem felejtem el, mert tényleg mind ilyen volt elmúlt 2-3 évben nekem, ártól függetlenül.

Használd egészséggel!

🙏 1
egy éve

Fuu, megjött a noti. Nagyon fainul néz ki,minden jó lenne HA!

A windows telepítés nem volt egy egyszerű dolog,pedig jártas vagyok benne. 😂

Ha bárki vett belőle akkor röviden boot menüben ki kell kapcsolni a secure bootot. Utána pedig ha elindítottad a windows telepítést, nem fogja látni a hdd-t, így abban az ablakban ahol kivalasztanád melyik meghajtóra települjön, elsőként az illesztőprogramot kell feltolni rá. 😋

Ez a neve: IRST (Intel® Rapid Storage Technology) Driver

Link: https://www.acer.com/us-en/support/product-support/Nitro%20AN517-55/downloads

Konkrétan minden driver fog majd kelleni, mert gyárilag még a lan meg a wlan sem működik és manuálisan kell telepíteni. Érdekes ezt igy tapasztalni 2023-ban. Rengeteg laptopot próbáltam már korábban HP, Lenovo, Msi, Asus esetében nem volt ilyesmi gondom.

Remélem tudtam segíteni.😁✌️

🙏 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!