ACME VRB01 Virtuális Valóság szemüveg

ACME VRB01 Virtuális Valóság szemüveg

899 Ft +1 490 Ft1 789 Ft-50%
Euronics
Műszaki cikkek
2
Irány az akció

Sokáig nem ment 4 ezer Ft alá sem az ára, volt amikor 8 alatt sem volt, most meg úgy nézem már szórják ki mindenhol. Lehet eljárt felette az idő?

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Na igen, ennyit pont megérhet. Én is így kezdtem, de igazából a VR élményből nagyon keveset ad vissza. Amikor megvettem kifutás előtt az Oculusom (még az első széria), akkor az azért ég és föld volt. Nem csak minőség szinten, hanem az, hogy a virtuális világgal interakcióba léphetsz az hatalmasat dob az egészen. Normál kontrollerrel nem az igazi, bár a Trover Saves the Universe hatalmas flash volt így is, igaz ott a budin ülve pont egy kontrollert nyomogatsz a virtuális világban is, úgyhogy az "immersion"-höz azért az is hozzájárult. (FOV, meg hát a tracking sem annyira frankó ugyebár mobillal, bár évekkel ezelőtt próbáltam, nem tudom, hogy létezik -e még egyáltalán ez az irány...)

👍 1
egy éve

Olyan 7-8 éve ilyesmi (csak Auchan saját márkás) le volt árazva hasonló mértékben. Vettem egyet, de csak azért nem porosodik azóta is a polcon, mert elajándékoztam egy ismerős gyerekének.

Az ilyen headsetek max arra jók, hogy kipróbálja valaki, hogy legalább minimális mértékben érdekli-e a virtuális valóság. Ha nem érdekli, akkor 5 perc után megy a fiókba, ha érdekli, akkor is, mert kb semmire sem használható.

Ennyiért persze jó vétel, végig lehet vele roadshowzni egy családi összejövetelt, aki elsőre próbálja, annak tényleg poén. Ha mást nem, legalább szerez pár jó pillanatot, amikor felrakjuk a nagymamára. 😁

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!