Ajándék 20% kupon minden vásárlás után

Ajándék 20% kupon minden vásárlás után

Spar
Élelmiszerek
3
Irány az akció

Október 3 és 5. közötti vásárlásaink után kapunk egy 20% -os kupont, amit október 6 és 12. között használhatunk fel. De mit jelent a 20% kupon?! Hát azt, hogy egyetlen egy (teljes árú) termékre 20% kedvezményt kaphatunk majd vele (gyűjtőcsomagolásos termékek 1 terméknek számítanak).

További érdekesség az alábbi rész: "A kedvezményre jogosító kupon más akcióval vagy kedvezménnyel, valamint a Hűségkuponnal nem vonható össze.", amit utána részletez is. Szóval lényegében úgy tűnik, hogy csak teljes árú termékekre lőhető el a kupon.

*Vásárlóink kérésére a vásárlást megelőzően kollégáink készséggel segítenek a termék kedvezményes árának kiszámításában. A kedvezményre jogosító kupon 1 db termék/bontatlan gyűjtőcsomagolás kedvezményes megvásárlására jogosít. A gyűjtőcsomagolás a kuponbeváltás szempontjából 1 db terméknek minősül. Egy termékhez csak egy kupon, egy vásárlás alkalmával maximum nyolc kupon használható fel. A kupon legkésőbb 2022. 10. 12-ig használható fel az összes magyarországi SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházban, illetve a lent felsorolt SPAR partner és SPAR market üzletekben. A kuponok nem válthatók be a SPAR express és DESPAR üzletekben, a SPAR online shopban és áruházi drive-in átvétel esetén. A kedvezményre jogosító kupon más akcióval vagy kedvezménnyel, valamint a Hűségkuponnal nem vonható össze. A kupon nem használható fel valamennyi szórólapunkban/katalógusunkban szereplő összes termékre, az összes baromfi-, nyúl- és tőkehús, valamint friss, hűtött haltermék, 2,8%-os zsírtartalmú UT tej, étolaj, liszt és kristálycukor vásárlására, a mennyiségi akciós (egyet fizet – kettőt kap, több darab vásárlása esetén olcsóbb stb.), a %-os kedvezményes matricával már leértékelt termékekre, továbbá az AKCIÓ, AJÁNLATUNK, EXTRA KÍNÁLAT, SUPERSHOP KÁRTYÁVAL EXTRÁN MEGÉRI!, MOST OLCSÓBB!, KIÁRUSÍTÁS, MEGA, MYSPARRAL MÉG OLCSÓBB! árjelölővel, illetve sárga és narancssárga árjelölővel ellátott termékekre, valamint elektronikus mobilegyenleg-feltöltésre, göngyölegekre, bármely utalványra és ajándékkártyára, a Feldobox élménycsomagokra, az aktuális hűségakció termékeire, valamint televíziókészülékekre és háztartási nagygépekre (mosógépek, mosogató, hűtőszekrény, tűzhelyek), kerti/grill bútorokra és gépekre, merevfalú medencékre, medenceszűrőkre és kerékpárokra. A kiszolgálópultos és mérlegcímkével ellátott termékekből a maximálisan vásárolható mennyiség 3 kg. A kuponnal ellátott termékek után SuperShop pont nem kerül felírásra. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban beváltani, annak bármilyen típusú sokszorosítása tilos!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Andr
2 éve

Tálca sörre szoktam használni, arra jó

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Én sose járok Sparban, csak láttam, hogy van ilyen akció, na mondom ez tök jó, megosztom hátha más se látta, s ezért térne be oda. Aztán ahogy a részleteket néztem egyre jobban sápadtam. A végén azért osztottam meg, hogy nehogy aztán csalódás legyen belőle.

2 éve

Múltkor is volt ilyen, kezembe nyomták vásárláskor. Na, mondom, de jó akkor használjuk fel következő vásárláskor. Kóricálok a boltban, de semmi olyat nem találtam amire jó lett volna és lett volna értelme, amire meg igen, az ezzel a 20%-al is drágább volt mint máshol. :P

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!