Ajándék Diablo IV letöltőkód a GeForce RTX 40 Series Videókártyákhoz

Ajándék Diablo IV letöltőkód a GeForce RTX 40 Series Videókártyákhoz

nvidia.com

Ajándék Diablo IV letöltőkód a GeForce RTX 40 Series Videókártyákhoz.
GeForce RTX 4090, 4080, 4070 Ti, 4070

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Én megvettem a DDE-t, nagyon remélem, hogy nem fogom megbánni. (A vállamon ülő kisördög nem ilyen optimista)

😄 1
#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Ez már nem a Blizzard mint volt. Semmilyen szinten sem. D2 Remastered is röhejes áron ment már ahhoz képest, hogy mennyi volt a nyitó ára. A D3 teljessel összecsomagolva volt 20€ vagy 25€? Vagy valami hasonló.

Ez a 70 € -s ár szerintem hamar hullani fog, ahogy minden játék esetében. De héé, én szoktam a pesszimista lenni, fura most a másik oldalon állni. :) Persze csak okoskodom, meglátjuk kinek lesz igaza. Én személy szerint szívből örülök, hogy a D4 nem rántott be ... sőt. Ez az egyedüli amiben biztos vagyok.

válasza erre:
egy éve

Blizzard-ot ismerve, évek után sem lesz olcsóbb. Nézzük csak meg a D3-at. Vicc, hogy sale-ek alkalmával is milyen áron adják a 12+ éves címüket.

#1
Zso
egy éve

A megosztást köszi, de én megvárom, míg a Microsoft megveszi az Activision Blizzardot és Game Passba kerül. Viccet félretéve, szerintem annyira tolják a mikrotranzakciókat, hogy csodálnám, ha nem esne az ára masszívan megjelenés után.

Ráadásul nem is sikerült annyira jól mint az elődjei, legalábbis balance szinten hagy kívánnivalót maga után. A másik meg a különböző szintű játékosok együttes játéka amin nem tudok felülemelkedni. Adott egy 40-es mob, amivel egy 10-es szintű karakter is jól ellesz a másik 40-es karakter mellett, mert szintjéhez súlyozza az ütések nagyságát, stb. Biztos öreg vagyok már, de nekem ez nagyon nem gyere be.

Másrészről meg 26k az alapjáték, úgyhogy pusztán innen nézve meg baromi jó deal. Szavazni viszont nem tudok rá emiatt se fel, se le :/.

Utoljára módosítva: egy éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!