Almalé, 1 l

Almalé, 1 l

Csak üzletben elérhető
189 Ft 265 Ft-29%
Lidl
Élelmiszerek
3
Irány az akció

Lidl almalé 100% 189Ft

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Tökéletesen csináltad! A termék linkje csak azért jobb annak aki meg akarja osztani az akciót, mert azt beírva az oldal egyből kitölt szinte mindent: akció címe, információ, ár, kezdő dátum és vég dátum. Nagyságrendekkel gyorsabb. Hálám tehát annál nagyobb, mert egy picit küzdősebb volt így és mégis felvetted! ;)

Mindenesetre írtam a Lidlnek, hátha kiderül, hogy miért vannak néha linkek az újságban és miért tűnnek el néha. Nélküled nem tudom mikor fedeztem volna fel, hogy a trükk az, hogy jókor kell nézni.

👍 2
#2
Andi
válasza erre:
egy éve

Szerintem is szuper ár!

Az újság 4.oldalát osztottam meg, hogy egyből az almalére vigyen a link. Először csak képet szerettem volna róla megosztani, mivel itt online vásárlásra nincs lehetőség, úgyhogy annyira a link nem releváns- szerintem.

👍 3
#1
Zso
egy éve

Köszi, ez baromi jó ár!

Egyébként eszméletlen mit látok. Újságból osztottál meg ugye alapból, azt cseréltem le közvetlen linkre. Akartam épp mondani, hogy ha egyből azt a linked adod meg az Ármegosztónak, akkor szinte mindent kitölt róla, de látom, hogy nem olyan egyszerű a linket előhozni, pedig tegnap még amikor osztogattam az újságból, akkor KATTINTHATÓ volt az újság. Azt hittem hetentve változik, hogy kattintható -e vagy sem, de ezek szerint nem attól függ. Rákérdezek majd ha lesz egy kis időm, hogy mitől függ, mert szerintem baromi jó feature, hogy át tudok menni a termék oldalára az újságból. Nem értem, hogy tűnhetett el.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!