Alza Földönkívüli báb Kesztyűbáb

Alza Földönkívüli báb Kesztyűbáb

1 790 Ft
Alza
Család és gyerekek
6
Irány az akció

Nem túl drága. Nincs más hozzáfűznivalóm.

Kesztyűbáb - kézre, filmek és sorozatok motívum, innen ismert Alza űrlény, egy báb a csomagban, anyaga plüss, ajánlott 1 éves kortól, magasság 30 cm

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
2 éve

Uh, nem gondoltam, hogy ilyen sebeket tépek fel a kesztyűbábbal :). Nekem nincs semmi bajom velük, igaz nem is nagyon szoktam rendelni tőlük, mert Szegeden nincs se Alzabox, se üzlet, a szállítás meg drága. 10k -s kupont előre fizetve felhasználtam a 3k -ssal és így jó áron jött a rendelés. Ráadásul vannak tényleg jó akcióik is, csak nagyon odafigyelek arra, hogy mit rendelek, így tényleg nem bírtam orrot összekötni velük a kevés rendelés miatt.

Nekem a termékkel van bajom: promó cucc, fura, hogy ezért fizetnem kell. Ez persze saját vélemény, simán el tudom képzelni, hogy vannak olyan gyerkőcök, akik komázzák az alient és pont ilyet szeretnének karira. :)

2 éve

Nekem a büntetéses -3000ft-os kupont kuponokat simán lenyúlták.

Egyik ps5 gépes rendelést simán megszüntették kitörölték, akkora kamuval…

Mãsikat Legora lőttem volna el, de a küldésnél eleve úgy kûldték nem volt benne, át sem vettem.

Nem vásárolok tőlük többet semmit!!!

Csak rossz tapasztalatom van az Alzával. Egyszer lett volna pozitív, amikor a megrendelt elírt áras terméket nem tudták odaadni, de helyette 10eft-os kupont adtak. De azt is elszúrták, mert az Alzaboxnál nem vette le a végösszegből a kupont (hiába a számlán jó volt) és ismét hadakozni kellett velük, hogy utalják vissza. 2 hétbe telt.

#3
Zso
válasza erre:
2 éve

Jaaa, csak vicceltem! ;) Van elképzelésem, hogy miért kap negatívot :).

2 éve

Alza miatt!

Nagyon átverős egy cég, nem vásárlok onnan, akármilyen akciójuk van!

#1
Zso
2 éve

Hát lehúzzátok?! :D Miééééééééééééééért?! :D

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!