AMD Gaming Egérpad, 800x300

AMD Gaming Egérpad, 800x300

290 Ft
eMAG
Gaming
10
Irány az akció

Remek áron adják.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
Zso
válasza erre:
2 éve

Áh, az se biztos. Pénzfeldobás. Egyszer ez a jó, máskor az.

2 éve

Tegnap vontak vissza boxból is elárazott cuccokat. Be se engedte rakni a csomagküldőnek, ment vissza. Ez se tuti, rá kell tudni, hogy ez ilyen.

válasza erre:
2 éve

Koszi a tippet, legkozelebb akkor boxba kerem az elarazas gyanusat, kicsit arebb van/jobban kiesik, de biztosabb ezek szerint! Kar, h nem jutott eszembe.

válasza erre:
2 éve

Koszi, akkor nem is idegeskedek rajta, h nem mentunk el tegnap, ugyanoda rendeltem...

Utoljára módosítva: 2 éve
válasza erre:
2 éve

Ugyan így jártám én is, nem mentem érte azonnal, meg vártam a másik rendelés is beérkezzen Soroksári üzletbe. Tegnap vettem volna át őket, ott közölték elárazás volt nem adják ki a termékeket ( másik nokia 130 volt ) nem is lett volna ezzel semmi gond ha értesítenek hogy nem fogják kiadni. Volt egy felesleges utam..Vicc ami ott van .

#5
Zso
válasza erre:
2 éve

Discordonunkon is volt hőbörgés, nagyon durva amit csinálnak. Volt aki bement és azt mondták neki, hogy szöláví, menjen haza, mert ki tuti nem adják neki. Szerintem az ÁSZFjük sem engedi meg ezt.

Azt is írják az eMAGon, hogy rövid ideig jelent meg téves áron. Hát nem. Egérpad rövid ideg volt fent, aztán elfogyott, majd másnap újra lett, egészen rá következő nap 10 óráig, amikor FELVITTÉK az árát 1190 Ft-ra, majd utána fogyott el valamikor. Non-sense tényleg.

Én easyboxba kértem, mert az én több évesemre már ráfért a csere. Úgy kihozták az 220-as átalakítóval.

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Par napja megerkezett bemutatoterembe, sajnos nem volt alkalmam azonnal erte menni, ma jott az email a torlesrol. Ez az igazi szivas, ha azonnal torlik, az mas, de igy... :-(

Eloszto + egerpad: "Mivel a termékek csak promóciós csomagban lennének elérhetőek, így ezeket nem tudjuk Önnek kiajánlani eredeti áron sem."

#3
Zso
2 éve

Megdrágult, 1.190 Ft lett. Szerintem még így sem vészes, mert hasonló méretű egérpadok 3 ezer Ft felett kezdődnek, de már közel sem annyira kihagyhatatlan mint a 290 Ft volt.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Nem hinném. Az elmúlt napokban volt több 290 Ft -os promós cucc kiszórás is. Discord #akciók csatornára tolta be Supreme7, de pillanatok alatt elmentek. Aztán ez valamiért újra visszakerült. Szerintem csak meg akarnak szabadulni tőle, valami mellé lehetett ajándékba. Figyelni kell a 290 Ft-os cuccokat :).

2 éve

Köszi,megrendelve.Elárazás gyanús,mert a román emagon 150 lej.(11870ft)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!