AOC 24P2Q 23.8" IPS LED monitor

AOC 24P2Q 23.8" IPS LED monitor

56 290 Ft 79 271 Ft-29%
eMAG
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Pár hónapja volt ennyi, most újra kedvező áron kapható.

75Hz, FHD, HDMI, DisplayPort, Frameless, Adaptive Sync, Low Blue Light

Kényelem, kényelem és teljesítmény 23,8 hüvelykes, Full HD kijelzővel, DisplayPorttal

A 24P2Q lapos, 23,8 ”-os Full HD felbontású IPS / 3FL panellel és 178 ° / 178 ° széles látószöggel rendelkezik, vékony, háromoldalas keret nélküli kijelzőn. Úgy tervezték, hogy a mai üzleti élet számára a megnövekedett termelékenységet kínálja. Ez a modell kompatibilis a VGA, DVI, HDMI és DP eszközökkel, és tartalmaz egy USB 3.2 hubot. Alacsony kék üzemmóddal és villódzásmentes technológiával felszerelve az ideális ergonómiai helyzetbe állítható, billenthető, elfordítható és elfordítható.

Teljes ergonómia

Érezd a kényelmet! Az AOC magassága, dönthető és forgatható állványai segítenek megtalálni a legkényelmesebb és legegészségesebb helyzetet.

Három év garancia

Az AOC az egyes monitorok minősége mögött bőséges hároméves garanciával áll az eredeti vásárlás dátumától kezdődően. A jótállási időn belül minden gyártási hibával vagy hibás alkatrésszel rendelkező AOC kijelző javításra vagy cserére kerül, külön költség nélkül. További információkért olvassa el a teljes AOC jótállási nyilatkozatot.

TÜV Rheinland 

Az AOC-n a szemvédelemre és a szem kényelmére összpontosítunk, hogy csökkentsük a negatív tüneteket, mint például a szem megerőltetése, fejfájás és homályos látás. Ez az oka annak , hogy pártatlan és független módon működünk együtt a TÜV Rheinland nemzeti tanúsító szervvel (NKB) , amely harmadik fél teszteként és szemkényelmi tanúsítóként is működik.

Ez a tanúsítás megfelel a felhasználók által támasztott biztonsági és minőségi előírásoknak, akik most már biztosak abban, hogy a legjobb terméket választották munkaállomásukhoz.

USB hub 

Az AOC monitoraiba beépített USB elosztók megkönnyítik a használatát és a praktikumot az íróasztalon. Az oldalra szerelt portok könnyen elérhetők, anélkül, hogy rájuk néznének; negatívan eltűnt az idő, amely egy számítógép házának hátoldalán keresgélve szabad USB portot talál.

Pivot

Forgatható funkciójának köszönhetően a monitor 180 ° -kal elforgatható fekvőből álló módba, ami különösen hasznos asztali közzétételhez. 

Keret nélküli 

A modern és vonzó megjelenés mellett a keret nélküli kivitel zökkenőmentes többmonitoros beállítást tesz lehetővé. A kurzor / ablakok már nem vesznek el az előlapok sötét szakadékában, amikor sok kijelzőt helyeznek el egymás mellett. 

Széles látószög

A széles látószög funkciók pontosan jelenítik meg a színt 178 ° -os szögig. Így nem mindegy, honnan választja a megtekintést, a színek tökéletesen megjelennek.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!