Apple billentyűzet Pro11(3rd),Air(5th)

Apple billentyűzet Pro11(3rd),Air(5th)

51 090 Ft 77 490 Ft-34%
Telekom
Műszaki cikkek
5
Irány az akció
Könnyen elképzelhető, hogy rossz ÁK oldalt teszek be, de majd szóltok. Jó árnak hiszem, de nekem közöm nincs az almához.
Nem árt tudni

10 ezer Ft felett ingyenes a kiszállítás

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

27 napja
Ennyiért vette kb 8 éve a feleségem a Samsung tabletemhez (akkori max Pro kategória) a billentyűzetet és a pent.
Szóval ez szerintem nem rossz ár, ma egy Samsung Bill. lehet vagy 120e.
27 napja
Ott áll mögötted és mondja mit irj? :) EZEK A NŐK...

Nekem volt ilyen élményem.Egy üzleti tárgyaláson, befektetni mentem. Kikerültek a telefonok az asztalra, meg kulcsok kocsihoz stb. Én csak ültem. Be kell vallanom nem is igazán értettem. A szünetben jött oda hozzám az ismerős aki szervezte ezt a találkozót és kérdezte, hogy miért nem teszem ki a telefont, kocsi kulcsát stb, mert az mutat pár dolgot, pl azt, hogy ha leesik a csúcs telefonod, bármikor veszel egy új készüléket és ezért nem lehet rajta tok sem.. Beszélgettünk egy kicsit erről és a végén már kb mindenki ott volt.
Azzal zártam a dolgot, hogy én szívesebben bízom a pénzem olyan emberekre, akik vigyáznak a saját tárgyaikra, mert, hogyan várjam el bárkitől, hogy az én dolgomra (pénz ebben az esetben) is úgy vigyázzon és úgy használja, mintha a sajátja volna, amikor azt látom, hogy arra sem vigyáz és nem tekinti értéknek. (Nem ott fektettem be végül.)
👍 3
#3
Zso
válasza erre:
27 napja
Na, még látja a feleségük is és akkor nem fogják elfogadni, hogy "befektetésnek veszem, szívem!". :) Amúgy nem tudom, számomra olyan Apple cuccokat vásárolni mintha inverz elárazást fognál ki, ahol egy nullával nem kevesebb, hanem több van.

Jó, teljesen viccet félretéve azért üzleti életben azt mondják, hogy nem mindegy milyen laptopot nyit ki egy cégvezér pl.. Gondolom ha meg van a teljes készlet, akkor kap +2 szintet a Charisma -ra is, az meg dialógusokban lehet még egy opciót felold. Na jó, ennyit arról, hogy viccet félretettem.

Viccet félretéve második felvonás: mindenki arra költi a pénzét amire akarja, mindannyian veszünk más szemében "baromságokat", jól is van ez így, amíg nem a párunk néz ránk rosszallóan miattuk.
Utoljára módosítva: 27 napja
27 napja
Kicsit felmegy bennem a pumpa amikor ilyen árakat látok... De most komolyan mi vesz rá egy embert arra, hogy egy billentyűzetre ennyi pénzt kiadjon.  Ha ezen nincs 90% haszna a gyártónak akkor semmin :DD
27 napja
Legyen közöd. Kevesebbet kell orvoshoz menned majd, és ehhez elég ha napi 1x közöd van az almához 😅
❤️ 1
😄 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!