Ariete 2956.BL Party Time popcorn készítő, azúrkék

Ariete 2956.BL Party Time popcorn készítő, azúrkék

9 990 Ft 10 989 Ft-9%
eMAG
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

Korrekt ár

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Bár az oldal főprofilja nem ez, de erre mondom, hogy a rossz akció is lehet jó akció. Ha egy embert lebeszélünk egy rossz vásárról, akkor már megérte megosztani! ;)

🙏 1
egy éve

oh :(((((((((((((((((

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

A megosztást persze köszönjük, de nem tűnik nagy dealnek. Ahogy nézem az összes boltban olyan vélemények vannak, hogy leégett, vagy ne pattog ki, vagy kipattog, de szanaszét a nem kipattogottal. Annyival meg nem olcsóbb mint máshol, hogy még így is ellenállhatatlan vágyat érezzek arra, hogy tegyek vele egy próbát :). Ezek miatt dobtam rá egy "nem ajánlomot", igaz nem elsőkézből tapasztaltak miatt.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 1
egy éve

hát a vélemények alapján egy fillért nem ér sajnos.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!