Armaf Club De Nuit Intense Man EDT 105 ml férfi parfüm

Armaf Club De Nuit Intense Man EDT 105 ml férfi parfüm

Az akció holnap jár le
8 780 Ft +690 Ft10 375 Ft-15%
Alza
Szépségápolás és egészség
2
Irány az akció
Az armaf egyik húzóillata, a Creed Aventus utánzat, ár érték arányban kiváló, sokáig tartó és erősen vetítő illat. Citrusosabb és érthető módon nem olyan kifinomult mint a niche eredetije, de nem véletlenül a 8. eladottabb árukeresőn és hasonlóan sikeres az amazon webshopon is.
A mostani ár korrekt, érdemes lehet lecsapni rá ha szereted a füstös aventus illatvilágot, de nem költenél annyit / nem akarsz spórolni a használattal mert 1 óra múlva strand stb.stb.

Ismertető:
fragrantica.com

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
sasa
válasza erre:
13 napja
talán notino üzletben meg tudod szagolni mammutban. Ha most megveszed ennyiért és nem tetszik, akkor később kb. ugyanennyiért el is tudod adni valószínűleg (mikor már nem akciós).
Dekantot is lehet venni sokaktól (5-10 millis kis üvegbe fújt adag), de ezek általában 3-4e forint/10 millire jönnek ki, annyira nem megérős.
Vivantison is árulnak belőle 2 millis verziót:
vivantis.hu

Miután elég olcsó a parfüm, így annyira nem megérős mintát rendelni belőle.

13 napja
Már rég óta szemezek ezzel az illattal, de nem tudom, hogy szeretem e a Creed Aventust :D hol lehetne megszagolni az Aventust / vagy esetleg ezt? Nagyobb parfűm üzletekben még nem láttam. 
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!