Armaf Hunter Intense EDT 100 ml férfi parfüm

Armaf Hunter Intense EDT 100 ml férfi parfüm

Az akció 27 nap múlva jár le
5 590 Ft +1 190 Ft9 900 Ft-44%
zivada.hu
Szépségápolás és egészség
4
Irány az akció
Kellően tartós, friss férfias illat nagyon jó áron. Egész évben könnyen hordható, bár meleg időben jobban domborít. Nem egyedi illat, egy YSL Y, Dior Savauge és Invictus vonalán mozgó hibrid. Jól keresztezi ezen illat dns pozitív tulajdonságait. Nekem is van egy üveggel, szeretem én is és kaptam már rá dícséretet. Ha szükséged van egy édeskés férfias "kék" illatra amit nem sajnálsz fújni strand előtt közben után, akkor egy jó választás ez a parfüm.
Az üveg elég idétlen, de ha az illat a lényeg nem a prezentáció, akkor ezt könnyen meg lehet bocsátani, mert kárpótol a parfüm.

Fragrantica:

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
sasa
válasza erre:
tegnapelőtt
Parfüm mintának nevezik az általában 1-2 millis gyári "sample" kiszerelést. Dekantnak azt nevezik, amikor valaki kimér 5-10.. akárhány millit az üvegből és továbbadja (A dekantálás szó maga áttöltést jelent.)
Remélem tetszeni fog. Kicsit édeskés és szerintem levegőben jobb illata van mint közvetlen a bőrön. Tegnap fújtam magamra, ha már eszembe jutott és nekem tetszik.
tegnapelőtt
Köszi, most legalább megtanultam hogy dekant-nak nevezik :D
Megrendeltem, bízom benne, hogy a visszajelzésekhez hasonlóan nekem is tetszeni fog.
Utoljára módosítva: tegnapelőtt
#2
sasa
válasza erre:
tegnapelőtt
Bárhol is vennéd, nem hiszem hogy 2-3000 forint alatt megúszod sajnos, mert vagy postát fizetsz vagy felárat egy dekantért. Főleg hogy kb. 10k körül megy ez a parfüm általában. Hirtelen egyébként nem is látok ebből elérhető dekantot, így ötletem sincs hol próbálhatnád ki.
👍 1
tegnapelőtt
Valahol ezt le lehet tesztelni, vagy van rendelhető teszter hozzá bárhol? (Egyelőre nem találtam a neten)
Nagyon érdekelne milyen az illata.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!