Asmodee Azul társasjáték (PLB10001)

Asmodee Azul társasjáték (PLB10001)

12 312 Ft 13 590 Ft-9%
JATEK20
Aqua
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Folyamatosan emelkedik az ára (pedig még nálam is csak wishlisten van ...), úgyhogy volt már sokkal olcsóbb is, de ez most egy korrekt ár.

Az Azul társasjátékban a játékosok mindegyike egy-egy építészmestert alakít, aki a legszebb mozaik elkészítésével igyekszik elnyerni a király bizalmát, és persze a nagy vagyonnal kecsegtető megbízást a palota díszítésére. Az Azul-ban nincs más dolga a játékosnak, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekre tud tartalékolni készletet, majd azokból feltölteni a készülő díszes csempefal sorait és oszlopait. Ehhez nem csak a saját készülő munkáját kell szem előtt tartani, de a többiekét is figyelni kell! Egy rossz választásnak akár az is lehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut a játékosra, amelyet nem tud beépíteni, így a nyakán maradó darabok miatt komoly veszteségek érhetik.

Ez az akció a AQUA Kuponnapok (10-30% kedvezmény) része
Nem árt tudni

Amikor nagyobb promóciójuk van, akkor első kattintásnál sokszor a főoldalra visz az Aqua. Ilyenkor zárjátok be a fület, majd kattintsatok újra az IRÁNY AZ AKCIÓ gombra, hogy a termék adatlapjához érjetek.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!