Asmodee Dobble Kids társasjáték (34517)

Asmodee Dobble Kids társasjáték (34517)

1 899 Ft +1 490 Ft3 890 Ft-51%
Euronics
Család és gyerekek
3
Irány az akció
Újra remek áron kapható!
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 órája
Dobble Animals társasjáték - ot vittem az utolsót , köszi ZSO . Ugy elsüllyesztődött a posztod miután jeleztem hogy elfogyott , hogy már nem lelem és így nem is tudtam oda írni :-)

❤️ 1
#2
Zso
válasza erre:
3 órája
Tavaly is volt egy ilyen dömping az Euronicsnél, amikor sok Dobblet dobtak ki ilyen jó áron. Ezek ennyiért kihagyhatatlanok karácsonyi ajándéknak is. Boltban átvéve szállítás sincs, szóval tényleg buli. Azt nem tudni viszont, hogy hány darab van belőlük, sokat gondolkozni nem tanácsos szerintem. Tavaly is gyorsan fogytak egy-két kivétellel. Igaz aztán vissza-vissza kerültek készletre, olcsóbbak lettek picivel, de kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni. Ennél  mondjuk már nehéz lentebb menni árban...
4 órája
Ez valóban jó ár. Köszi!
Már majdnem megrendeltem korábban. (és legalább 4500 körül van/volt)
❤️ 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!