ASTRONEER

ASTRONEER

11,99 € 29,99 €-60%
Steam

Még egy cím a wishlistemről. Sose volt ennél olcsóbb. Egy nagyon relaxed stílusú túlélős játék, amit multiban is lehet tolni. Aranyos grafikával, a fejlesztgetés miatt pedig hosszú távon képes fenntartani a figyelmet. Az akciódús játékok szerelmesei viszont messziről kerüljék el, mert az csak nyomokban található meg benne.

Gyerekkompatibilis, mai napig fejlesztik aktívan. Vannak benne mikroztranzakciók, de csak csicsát lehet venni, nem fogja elrontani a játékot, bár nagyon sokan ekézték emiatt (szerintem joggal) a fejlesztőket mikor bekerült. Ellenben folyamatosan jönnek ki az ingyenes kontentek hozzá, így az összkép még mindig nagyon korrekt.

Ez az akció a Steam Summer Sale része

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Oh, milyen igaz, az jobb deal lehet! Mondjuk én Steamről kártyapénzből szoktam vásárolni, ami jól mutatja, hogy milyen ritkán veszek ott bármit is. :) Egyébként szinte minden drágább ott.

És akkor már megemlítem azt is, hogy Game Passban is benne van jó ideje, így teljes a kép! ;)

Utoljára módosítva: egy éve
👍 2
egy éve

Humble-n még valamivel olcsóbb (8,95€) ha valaki choice előfizető már jó ideje :) Persze ha valaki friss ebben, akkor kicsit kisebb a különbség. humblebundle.com

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!