ASUS E510MA-BR610 15.6" HD Laptop, Intel® Celeron® N4020, 4GB, 256GB SSD, UHD Graphics 600, No OS, Nemzetközi billentyűzet, Fekete

ASUS E510MA-BR610 15.6" HD Laptop, Intel® Celeron® N4020, 4GB, 256GB SSD, UHD Graphics 600, No OS, Nemzetközi billentyűzet, Fekete

63 190 Ft
eMAG
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

ASUS E510MA-BR610 15.6" HD Laptop, Intel® Celeron® N4020, 4GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 600, No OS, Nemzetközi billentyűzet, Fekete

Tudja a fene de hatossal kezdődik meg van benne SSD :)


Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

😁😅

válasza erre:
2 éve

Kollégám futott bele ebbe a pofonba tegnap, mikor 130 ropiért vette meg. Már akkor ideges lett mikor megmutattam neki, hogy most mennyiért kapható, de mikor rákerestem a bővítésre és megláttam mi van benne, már vitte is vissza a boltba.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Hát ez baromi jó leírás volt, köszi! Nekem pl. a specije közel semmit sem mondott, úgyhogy minden szavad aranyat ért! 🙏

Dobtam rá egy nem tetsziket, hogy a süllyesztőbe kerüljön, de ha valaki rátalál, akkor attól még el tudja olvasni amit írtál.

A megosztást azért köszönjük Vangi! 🥰

2 éve

Úgy vegyétek, hogy a memória és az ssd fixen rá van forrasztva az alaplapra, és NEM cserélhető. 2022-ben 4GB ramot a win10-11 alá, 2 magos harmatgyenge procival... szégyen.

Egy plusz nvme ssd csatlakozó van benne, tehát a tárhely utólag bővíthető, de az eredeti ssd tárhelyet nem tudod kidobni belőle.

A wifi kártyát tudod még cserélni, mert bár ac-s, de csak 1 antennás !

A hűtést egy darab fémlemezre van bízva passzívan, ventillátor nincs benne.

Ez kb az a kategória, hogy elviszem nyaralásra, aztán ha ellopják v tönkremegy akkor egy vállrándítással letudod.

Utoljára módosítva: 2 éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!