ASUS GS-AX5400 vezeték nélküli játékrouter, AX5400, WiFi 6

ASUS GS-AX5400 vezeték nélküli játékrouter, AX5400, WiFi 6

59 090 Ft 79 660 Ft-26%
eMAG
Műszaki cikkek
2
Irány az akció

Elvileg jó áron kapható. Fúúú, van itt több dolog is amit nem értek (pl. PS5 kompatibilitás), de elfogadom :).

Szerezzen versenyelőnyt a ROG Strix GS-AX5400-val, egy WiFi 6 játékrouterrel, amely a leggyorsabb és legsimább WiFi-kapcsolatot biztosítja a játékokhoz. Ultragyors, akár 5400 Mb/s WiFi sebességével készen áll a legintenzívebb meccsekre, a teljesen testreszabható ASUS Aura RGB fényeffektusokkal pedig remekül is néz ki. Ha komolyan veszi a játékokat, szüksége van a GS-AX5400-ra!

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Jajaja, Razer budipapír, HyperX zsepi, Asus ROG Strix konyhai papírtörlő.

2 éve

Komolyan ki kéne adni egy gamer wc papírt, tekercsét 450 ft-ért...

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!