ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI alaplap

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI alaplap

33 990 Ft 42 850 Ft-21%
Alza

Jó áron kapható, ha minden igaz.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Nem gond, van, hogy benézek valamit, több szem többet lát! Köszi, hogy foglalkoztál vele!

Mondjuk itt az Ármegosztón az nagyon ritkán számít bármit is, hogy az Alzán, vagy bármelyik boltban mi az áthúzott ár, mert más boltok (legtöbbször Árukeresőn találtak közül a) második legjobb ára szokott szerepelni - lévén az a fontos vásárlás előtt.

eMAGnál sokszor azért nem jelent semmit az áthúzott ár, mert alacsony, hiszen promócióból promócióba mennek és így az elmúlt 30 nap legjobb árához képest nem feltétlen nagy az áresés. Éppen ezért nehéz a jó akcióra ráakadni (hisz lehet más boltok áraihoz képest már az előző ár se volt rossz akció), Tesco/Alza, stb. meg nagyon szívesen lő sokszor a hivatalos árak fölé is 10-15%-kal az "eredeti árral". Nehéz ügy az akcióvadászat! :) Még jó, hogy van nekünk az Árukereső. (nem fizetett reklám volt ... sajnos :D)

Utoljára módosítva: egy éve
👍 1
egy éve

ÁK ~28-30e körül van szinte mindenhol. Elég félrevezető ez az alzas árazás

Elnézést a wifi nélkülit néztem.

Utoljára módosítva: egy éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!