ASUS VivoBook E210MA-GJ565WS

ASUS VivoBook E210MA-GJ565WS

59 900 Ft 99 900 Ft-40%
eMAG
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

Nem rég jelent meg (július), most rogyott egyet az ára.

Laptop - Intel Celeron N4020 Gemini Lake, 4 GB RAM, DDR4, Intel UHD Graphics 600, 128 GB SSD, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, 38 Wh akkumulátor, 1,05 kg tömeg, Windows 11 S

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Gondolom használt gép, de ha a BF promó publikus és van kedved, akkor oszd meg jobb oldalt felül az Akció beküldése gombra kattintva. 😉

A másik nagy baj szerintem az, hogy egy átlag felhasználónak sok-sok órányi adatgyűjtésre van szüksége ahhoz, hogy tudja mi micsoda, majd ha képes rá (mert mondjuk nem annyira humán beállítottságú), akkor felfogja és értelmezi. Utána képben kell maradnia és folyamatosan szinten tartani a tudását. Erre sokaknak nincs idejük, aztán sekélyes tudásra alapozva vesznek gépet. Jobb esetben fel sem tűnik nekik majd, hogy mennyire rossz gépet szereztek, mert azt se tudják milyen elvárásaik lehetnének. Ezért jó, ha minél több olyan ember mond rá áment, aki jártasabb ezen a területen. Aztán jó esetben, cserébe majd Barbie, LEGO vagy társasjáték témában kap vissza jó tippeket, amiben meg neki nincs ideje elmerülni. 😊

válasza erre:
2 éve

Az a szomorú, hogy ezek szerint még mindíg hegyekben állhatnak az elavult termékek a raktárakban és erőltetik. Csak nem akarják megérteni, hogy a mostani Windows generáció már nem erre van tervezve, és csak szenvedés van/lesz velük. Természetesen az ára mindegyiknek kb ebben az 50 ropis tartományban kellene mozognia, de sajnos inkább a 120-150.000 között van.

Épp ma lőttem magamnak BF-ben egy igazán jó irodai/multimédiás gépet Ryzen 5500U( 6mag/12szál) , 8 GB ram, 512GB SSD, 15,6 " IPS kijelző, bill világítás, az integrált AMD VGA-val fapados játékra is elég(persze inkább ilyen 3-5 éves játékokra gondolok) és bővíthető. Mindez 160.000 FT !!(198 a legolcsóbb helyen jelenleg). Jaigen, Windows 11 Home S, de pár kattintásal sima Home lesz belőle.

Na ezért szoktam leszólni ezt az egész hozzáállását a cégeknek. Ha nem néz utána a vevő az adott terméknek nagyon könnyen lukra tud futni, nincs vagy alig van eltérés az árban egy használható és egy kacat között.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Ahh, azt hittem ez olyan áron van már, hogy ennyiért a rossz is jó :). Le is állnék a laptop megosztásokkal, ha néha nem sikerülne jókat is kitenni. 😁

Kerlek ne tartsd magadban a kritikáid, sokat segítenek! 🙏 (Ja és ide is dobj nyugodtan egy dislike -ot). Köszi!

2 éve

Megint egy 2 magos csoda. Ha valaki ennyit tud rászánni, akkor inkább vegyen egy használt üzleti 4-5.gen procis gépet és meg fog lepődni, mennyivel jobban járt teljesítményben akár Windows 11 alatt is.

Ma telepítettem egy i3 3320m procis hp elitbookra 8 GB memóriával és sokszor megveri tesztek alapján sebességben az alsópolcos 11 gen i3-kat is.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!