Asus Vivobook Go E1404FA-NK337 Silver laptop

Asus Vivobook Go E1404FA-NK337 Silver laptop

108 990 Ft 129 900 Ft-16%
Alza
Műszaki cikkek
8
Irány az akció
Alapfeladatokra (irodai munka, netezés) alkalmas laptop kedvező áron.
Ajándék laptoptáska ASUS

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy hónapja
Két kézzel nyitom mindíg a gépeket és szintén középen fogva. Egyszerűen ez lett a trend hogy a burkolati elemek, zsanérok lehetőleg a garancia időt még talán bírják, utána szépen fizessenek a javításért kemény összegeket. 
válasza erre:
egy hónapja
Egy HP 250 G7-et használok napi szinten melóhelyen 3 éve. Naponta több alkalommal (saccra 10 alkalom/nap) muszáj nyitnom és csuknom, el ne kiabáljam, eddig semmi baja. Hozzáteszem, maga a laptop nincs hurcibálva, egy helyben éli életét, de folyamatos használatban van. Arra viszont mindig figyelek, hogy nyitáskor, csukáskor ne a kijelző egyik sarkát, hanem középen fogjam, hogy ne tekerjem meg az egész kijelzőjét a zsanérokkal együtt.
Ránézésre ez a HP is alsópolcos, gagyi műanyag az egész, de ezt dobta a gép, a dolgát teszi. Kompromisszumokkal, mert a kijelzője ennek is nem jó, de legalább ócska, de amire használva van, megteszi. Mivel otthon van normális monitorom is, így tudom, hogy milyen egy szép színekkel teli eszközt nézni, dehát valamit valamiért.
Mint ellenpéldát említettem a saját tapasztalatomat, de tudom, hogy mindenre van példa és ellenpélda is :).
A lényeg, hogy többen is leírtátok a saját véleményeteket, így ha valaki mégis ezt a típust venné, vannak hozzászólások, amik alapján felelősségteljes döntést tud hozni.
A 8GB ram valamilyen szinten lehet szűkös keresztmetszet, de egyelőre ezeknél az alsópolcos termékeknél a gyári 16GB nem jellemző. A bővíthetőség más kérdés. Mellesleg valamilyen szinten durva azt látni, tapasztalni, hogy 8GB ram már az alsó határesethez sorolható a programok memóriazabálása miatt.
válasza erre:
egy hónapja
Ha fontos az ár és a megbízhatóság, akkor mai napig használt üzleti gépeket ajánlok mindenkinek hasonló árban vagy olcsóbban. Igaz régebbi generációs procival, de ezek tovább fognak üzemelni kb hiba nélkül mint az olcsó notik.

Ezek a mostani alsópolcos gépek főleg anyagminőségben egy forintot nem érnek. Nincs 2 éves az újabb laptopom, de ár harmadik körben van szervízben úgy, hogy vigyázok rá. Most éppen a kijelzőt tartó csavarok szakadtak ki a fedlapból, annyira nincs bennük anyag.

Amik kicsit masszívabbak, azok már a 300+ körüli "gamer " becézésű gépek.
egy hónapja
Az újabb TN panelek, amik mostanában kerülnek a notikba nem vészesek, használhatók, nyilván nem egy IPS, de a régebbi TN-ekhez képest kategóriákkal jobbak. A RAM cserélhetetlensége azért "veszélyes" üzem, mert bizony előfordul manapság is, hogy RAM hibás lesz egy gép. Na most ha azok a chipek rá vannak forrasztva, mint itt és már nem garos a vas, az úgy nem lesz 2 forintos csere. Ahhoz már szaki kell, aki egy ilyen nem éppen bagatell beavatkozásért el fog kérni alsó hangon 35 ezret. És akkor most nézd meg, hogy 108.990 Ft + 35.000 Ft-ért milyen notit tudsz venni...
#4
Anonymous
egy hónapja
Én ezt a gépet ennyiért már meggondolnám erősen a ram miatt (főleg hogy nem is bővíthető).. alap irodai használatban (levelezés, teams, esetleg böngésző) 8-9 giga a minimális ram fogyasztásom win 11-el. Ilyen célra szerintem ez a 8 giga ram a használhatóság határán van már most is, linuxxal elkarcol még sokáig, vagy win 10el de újabb windows-sal kérdőjeles számomra.
👍 1
egy hónapja
Mind igaz, amit írtatok, csak egy dolgot ne felejtsetek: ha valaki most akar olcsó laptopot venni, nem segítség, hogy volt olcsóbban ugyanez (vagy hasonló) néhány hónapja, netán valamikor ismét lesz (valószínűleg ténylegesen lesz is).
egy hónapja
Ráadásul TN paneles. Utóbbi pár hónapban volt már 3 alkalommal is 89-96 között is az ára.
egy hónapja
RAM forrasztott, nem bővíthető, nem cserélhető.
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!