Barbie Dreamtopia: kreol bőrű szivárványsellő

Barbie Dreamtopia: kreol bőrű szivárványsellő

4 990 Ft 7 999 Ft-38%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

8 ezer Ft alatt még nem volt, igaz áprilisban jelent meg.

Tudtad, hogy Dreamtopiában sellők is laknak? Az egyikük most kilépett az álmok világából, hogy beköltözhessen a gyerekszobákba. Igazi mágikus lény. Ha uszonya vízbe ér, a gyönyörű fényjátékok egyike automatikusan elindul. Itt azonban nem érnek véget a meglepetések. Ha megnyomod a csillagot a baba mellkasán, a fényjáték elindul, így már a parton is újabb és újabb történetekbe merülhetsz. Tündérmesékbe illő kinézetét, hosszú rózsaszín csíkokkal és hercegnős tiarával ékesített haja, szivárvány uszonya varázsolja még csodálatosabbá. A Barbie Tündöklő Szivárványsellő nagyszerű ajándék 3-7 éves korú gyerekeknek. A mesés vízi történeteknek, csak a képzeleted szabhat határt (vízi játék közben szülői felügyelet szükséges). A baba nem áll meg és nem úszik magában. A színek és díszítések eltérhetnek.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!