Barbie luxus lakóautó

Barbie luxus lakóautó

24 990 Ft +1 190 Ft38 990 Ft-36%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Szinte ingyen.... oké, ez csak irónia, de 26 ezer Ft -nál még tényleg nem volt olcsóbb, az is évekkel ezelőtt volt.

Ez a csodás Barbie® 3-in-1 lakóautó - oda repít, ahova csak a fantáziád visz. A többszörösen átalakítható kialakítás és a rejtett meglepetések teszik igazán kényelmessé és kalandossá az utazást. Indulhatunk? Ha kinyitod az autó elejét, a pickup belsejében négy ülés várja az utasokat. A hátsó ülések alatt egy csónak rejtőzik, ami ideális horgász kalandokhoz. Ha letáboroztatok, kinyithatod a jármű oldalát és indulhat a kempingezés. Itt akár négy baba ehet, aludhat és táborozhat kényelmesen. Az autó egyik felének lenyitásával medence, a másikkal egy konyha tárul a szemed elé, ami tábori főzésre csábít. A kettő között egy valódi nappali, egy élettér Barbie®-hoz illően stílusos kialakítással és színekkel. Végül, az autó hátuljának lenyitásával egy tábori fürdőszobát kapsz zuhannyal, vécével és mosdókagylóval. Az autó minden egyes szeglete más és más játékot és történetet rejt. A kalandos nap után jól esik a pihenés. Barbie®-val és vendégeivel az autó tetején kihúzható ágyakon térhettek nyugovóra. A kihúzható ágy Chelsea™-re vagy más hasonlóan kis méretű babára vár. Így az egész társaság kényelmesen, békésen aludhat a csillagok alatt. Ha pedig reggel új kalandok várnak, egyszerűen összecsukjátok az autót és már gurulhattok is tovább. A valósághű, színes részletek még valódibbá, a több mint 50 kiegészítő pedig változatossá teszik a játékot,

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!