Barbie mentőautó

Barbie mentőautó

17 490 Ft 24 990 Ft-30%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Csudi jó áron. A szinte ingyentől még egy picit távol van, de tényleg egész finom árcímkét kapott.

A színpompás jármű a hátulján található kar felhúzásával azonnal kórházzá alakítható. Barbie baba a klinika közepén felhajtható recepciós pultnál fogadhatja betegeit. Bal oldalon a sárga dívány lehajtásával feltárul az akváriummal díszített váró. Ha lehajtod az akváriumot, előtűnik az ajándékbolt, ahol olyan kedves, gyógyulást segítő ajándékokat vehetsz, mint a játékmackó vagy a szív alakú lufi! Jobb oldalon egy sürgősségi esetekhez és kivizsgálásokhoz tökéletesen felszerelt vizsgálószoba nyílik. A rózsaszín betegágy a kényelem érdekében dönthető, és tárolóhelyként is használható. A szemvizsgáló táblán található kar lehúzásával a röntgengép máris használható. A szetthez olyan kiegészítők tartoznak, mint az orvosi táska, sztetoszkóp, kar- és lábgipszek, vérnyomásmérő gép és sok egyéb, amelyekkel Barbie baba minden vészhelyzetet kiválóan megoldhat! Mindegyik darab könnyen visszahajtható a járműbe, hogy Barbie teljes felszerelésével máris száguldhasson a következő vészhelyzet felé! Tartalma: átalakítható jármű játékszett 15+ kiegészítővel; Barbie babát nem tartalmaz.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!