Betron ASW400 gofrisütő

Betron ASW400 gofrisütő

4 000 Ft 7 990 Ft-50%
Auchan
Háztartás
2
Irány az akció

Érdekes gofrisütő elképesztő áron.

4 db, rúd alakú gofri egyidejű elkészítésére alkalmas gofrisütő. A készülék hőálló házzal, és kiváló minőségű, tapadásmentes sütőfelülettel rendelkezik. A hőmérséklet szabályozás automatikus, működést jelző fénnyel ellátva. A lábak kialakítása csúszásmentes. A termék könnyen tisztítható. 460W teljesítmény, rózsaszín kivitel.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Nem is néztem :D. Azért azt látni kell, hogy fele akkora mint egy normál, úgyhogy nem biztos, hogy olyan kevés. Csak gofri csíkokat (!) lehet benne sütni, azaz biztosan lassabban megy majd mint egy normál gofrisütővel. Én még nem láttam hasonlót, nálunk 2 gyerek mellett sokszor pont hogy nagyobb kellene mint a normál kivitel, de egy gofrikedvelő szingli egyetemistának egy személyre jó lehet.

2 éve

460W? Ezzel egy örökkévalóság lehet a gofri sütés :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!