Beurer BM40 vérnyomásmérő

Beurer BM40 vérnyomásmérő

6 600 Ft 12 890 Ft-49%
Auchan
Szépségápolás és egészség
10
Irány az akció

Elárazás-gyanú. Ha igen, akkor kizárt, hogy kiküldik. Ha nem, akkor se biztos :D.

Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérés a felkaron. Az összes tárolt mérési érték átlaga. Az utolsó 7 nap reggeli és esti vérnyomás átlaga. Nagy 83 x 54 mm könnyen leolvasható kijelző. Kettő felhasználói memória egyenként 60 mérési értékhez. WHO besorolás arrhythmia felismerése. 22–35 cm kerületű felkarhoz. Dátum és idő kijelzés/ kikapcsoló automatika. Üzenet hibás alkalmazás esetén. Elemcsere kijelzése. Praktikus tárolótáska. 4 x 1,5 V AAA elemmel. + hálózati adapter a csomag része. XL mandzsetta (30-42 cm) tartozékként külön kapható.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Köszi Zso hogy vagy nekünk! ;) Sok jó cuccot kaparintottam meg az akcióid által.

#9
Zso
válasza erre:
2 éve

Szuper! Örülök, hogy sokaknak összejött azért.

2 éve

Meghozta a GLS. Meglepődve láttam, hogy hálózati adapter is van hozzá, nem figyeltem a leírást, ez jól jött. :)

2 éve

Meglepő de nekem kiküldték, elvileg ma hozza hozza a GLS utánvéttel. 🥳✌️

válasza erre:
2 éve

Most kaptam egy levelet h bocs elfogyott(technikai okok miatt nem sikerült a kamuszöveg), heh, pedig kifizettem előre és kb az elsők között rendeltem, na mindegy.

Most futok egy kört h miképp térítik vissza a pénzemet.

#5
Zso
válasza erre:
2 éve

Szuper! 🎉 Pedig nem tettem volna rá nagyobb összegeket miután csak ma reggel fogyott el a készlet.

Én ezt is kihagytam 😊.

Sziasztok! Nekem már a GLSnél van. Van remény. :)

#3
Zso
válasza erre:
2 éve

Á, dehogy. Majd napok múlva megnézik, hogy van -e még raktáron, és ha igen akkor küldik (feltéve, hogy nem elárazás). Amúgy meg egy levelet, hogy elfogyott. Azt hiszem az online rendeléseket egy bizonyos üzlet raktárából szolgálják ki, ami közös az offline bolt készletével.

Az a jó hozzáállás, hogy örülök, ha megjön, de ha nem, akkor remélhetőleg majd legközelebb összejön. Én így szoktam :). ÁSZF úgyis védi őket. Hogy ez vásárló oldaláról nézve mennyire fair az más kérdés, de hagyjuk is, mert az egy olyan téma ami a zen módtól távol áll :).

2 éve

Majd kiderül, hogy elküldik-e. Gyorsan berendeltem és ki is fizettem, szóval lesz egy kis magyarázkodás a részükről, ha mégse.

2 éve

Tettem egy próbát, rendeltem belőle egyet. Kíváncsian várom 😉🤟 Majd jelzem a további fejleményeket.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!