Black & Decker BEW230SBCK-QS Mouse Csiszoló 55W

Black & Decker BEW230SBCK-QS Mouse Csiszoló 55W

6 990 Ft +1 190 Ft11 990 Ft-42%
Pepita
Kert és barkácsolás
4
Irány az akció
Nagyon jó áron kapható. Vélemények egész jók róla.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
18 napja
Kösz, meggyőztél, hogy ezt nehéz olyan nézőpontból vizsgálni, ahonnan jó. 😁
18 napja
55w. Elég kis teljesítmény. Bár a parkside deltája ami nekem is megvan, sem eg szuper darab 5000ért, de 180w. Ez hatékonyság miatt fontos.
Mouse esetén arra is figyelni kell, hogy a hozzá való csiszoló papír nem szabványos pl a parkside papirja sem illik rá, OBI árulja ugyan, de koránt sem olcsó.
Aztán pedig szét kell szedni. A talpat a testtel összekötő függesztés 4 elemből áll. Viszont homokóra formára van kialakítva a 4 függesztő műanyag. Nekem is a talp szakadt le róla. Még megvan a romjai, ha szeretnél képet erről a kiválóságról ;)
Utoljára módosítva: 17 napja
🙏 1
#2
Zso
válasza erre:
18 napja
ÁK-n van három pozitív vélemény, aha. Köszi a tiéd is, így azért árnyaltabb a kép :D. Igen nehéz belőni, hogy melyik mennyire komoly, ha szűkszavú, de hát ez van. Meg aztán kérdés mire jó vagy elég, ahogy írod is.
18 napja
Erről a fo-ról? Ha 40% jobb lenne sem lehetne sz-r.
Ebből is látszik mennyi hobbista van akik 1évben 3x fognak meg egy gépet :) No. Ti vegyétek is. Arra jó. 
Akinek ennél több alkalommal kell, ne rúgja magát bokán ezzel.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!