Bomann BSS 6000 CB porszívó

Bomann BSS 6000 CB porszívó

40 990 Ft +4 990 Ft51 900 Ft-21%
plazamarket.hu
Háztartás
0
Irány az akció

Árdiagram szerint jó áron van (5 ezer Ft -tal olcsóbb mint valaha, ami pont a szállítási díj ...), de véleményeket nem találtam róla.

Termékleírás: Bomann BSS 6000 CB többfunkciós nedves / száraz porszívó sampon funkcióval, kivehető tartály tisztítószerhez (4 liter), kiterjedt tartozékokkal. Színe: fekete sárga. Felületi ajánlás: kemény talaj. Feszültség: 240 V. Teljesítmény: 1200 W. A termék 4 az 1-ben száraz szívó funkció, nedves szívó funkció, sampon funkció, fúvó funkció. A durva szennyeződéseket ugyanolyan hatékonyan szívja fel, mint a folyadékokat, a tartály térfogata nedves szívási módban: 20 liter. Tartalmaz külön, kivehető tartályt a tisztítószerhez (4 liter). Optimális stabilitás a négy görgőnek köszönhetően, 2 alakváltó henger (360 °) sima és rugalmas munkát tesz lehetővé, 2 részes rozsdamentes acélcső, nagy és stabil fogantyú, kétutas szűrőrendszer. Praktikus tartó kesztyű a kézre kész és rendezett kiegészítőkhöz, beleértve a vízelvezető eszközt a folyadékok elvezetésére. Résfúvóka, parkettecset, nagy szívófej, pl. szőnyegek, csempék, kis szívófejek tisztításához, pl. kárpittisztításhoz.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!