Borotalco intenzív dezodor spray, 150 ml

Borotalco intenzív dezodor spray, 150 ml

579 Ft
eMAG
Szépségápolás és egészség
5
Irány az akció
jó áron van
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy hónapja
Mindennek utánajársz, inkább jársz majd büdösen. :D
😄 1
#4
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Én nem bánom ha szólnak róla. Így eldönthetem, hogy számít -e nekem vagy sem. Ha nem is tudom mit kell nézni, akkor meg nem ugye 😅.

Pl. az alumíniumot próbálom ezekben elkerülni mindig, nem is tudtam, hogy ez a zsírkő is szitokszó. Ha lesz időm utánajárok ennek is. 👍
Utoljára módosítva: egy hónapja
válasza erre:
egy hónapja
mindig elkezdi ezt valaki...ennyiből az összes többi kirakott kozmetikai termék összetevőjét kezdjük el egyesével elemezgetni 
válasza erre:
egy hónapja
Hmm, köszi az érdekes infót! Ma is tanultunk valamit. 
egy hónapja
Zsírkőt tartalmaz, ami nyomokban azbesztes lehet. Én inkább elkerülném, bőven van alternatívája.
👍 3
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!