Bosch PWS 750-115 Sarokcsiszoló (06033A240C)

Bosch PWS 750-115 Sarokcsiszoló (06033A240C)

10 020 Ft +1 499 Ft16 490 Ft-39%
Media Markt
Kert és barkácsolás
0
Irány az akció

Jó áron.

Közepes barkácsfeladatok elvégzése kényelmesen a fém- és kőfelületeken

A sarokcsiszoló megfelelő kezelhetőséget biztosít a kisebb barkácsfeladatok gyors elvégzéséhez. A 750 W-os motor gondoskodik a közepes feladatokhoz szükséges teljesítményről. Ergonomikus kialakítás, kis súly és kompakt méret – a keskeny burkolattal és mérsékelt rezgéssel kiegészülve kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé még a hosszabb feladatoknál is. Hosszabb élettartamú szerszám a Bosch szabadalmaztatott porvédelmi rendszerével, amely minimálisra csökkenti a belső szerszámkopást. A szerszámot köszörülési, vágási és kefézési feladatokhoz tervezték fém, kő, betonelem és csempe esetén. Emellett gyorsbeállítású védőelemmel rendelkezik a szikrák szabályozásához használat közben.

Fém- és kőfelületeken végzett közepes feladatokhoz

  • Kiváló a hegesztési pontok csiszolásához

  • Ideális fémcsövek és -lemezek vágásához

  • Rozsda eltávolítása a kapukról és kültéri bútorokról egyszerűen

Áramkimaradás után kikapcsolva marad

Az újraindítás elleni védelem egy biztonsági intézkedés, amelynek köszönhetően a szerszám áramszünet vagy áramkimaradás után nem kapcsol automatikusan vissza.

Növeli a szerszám élettartamát

A szabadalmaztatott porvédelmi rendszer erős tömítést hoz létre a szerszám belső rendszerei körül, így minimálisra csökkenti a porszemcsék okozta kopást. A fokozott porvédelem hozzájárul a szerszám jelentősen hosszabb élettartamához.

Kulcs nélkül cserélhető tartozék

A tengelyrögzítés reteszeli a használaton kívüli szerszám tengelyét, így egyszerűen, szerszám nélkül cserélhetők a tartozékok.

Véd a por és szikra ellen munka közben

A gyorsbeállítású védőelem szabályozza a port és a szikrákat a különféle szögekben történő munkához. Helyzete egyszerűen módosítható, és az intuitív kialakítás segíti a helyes beállítást.

Fokozott irányítás a pontos eredményekért

Nagyobb kényelem – a fogantyú optimális szerszámvezetést biztosít, és segítségével nagyobb nyomás fejthető ki a munkaterületre.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!