Braun Silk-Expert IPL PL3012 Villanófényes szőrtelenítő

Braun Silk-Expert IPL PL3012 Villanófényes szőrtelenítő

49 280 Ft 79 990 Ft-38%
BRAUN20
Euronics
Szépségápolás és egészség
6
Irány az akció

Vélemények alapján jó cucc és most az ára is elég alacsony. A kialakult árat a fenti kuponnal kaphatjuk meg (köszi Chavez!).

Braun Silk expert Pro 3 – PL3012 IPL (Intenzív villanófényes szőrtelenítő, 300.000 villanással),otthoni használatra arcra és testre. Ajándék Venus borotva és tasak.
Silk expert Pro a Braun új generációs villanófényes (IPL) szőreltávolító készüléke.
Biztonságos IPL technológia, klinikai és bőrgyógyászati tesztek bizonyítják, hogy bőre maximális biztonságban van a kezelések alkalmával.
9 perc alatt elvégezhető mindkét lábszár kezelése.
Műszaki adatok: Típus: Tartós szőrtelenítő

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
válasza erre:
2 éve

Már "elszúrtad" (szerencsénkre), mert annál jóval többet tettél. Csak még nem hivatalosan. :P A kristálygömböm szerint nemsokára akciót is fogsz megosztani. :)

Utoljára módosítva: 2 éve
válasza erre:
2 éve

Jaa nyugodtan, csak informálódni járok ide :)

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszi, az is megy akkor akcióba, ezeket én nem láttam. Remélem nem haragszol, hogy "elhappolom" előled a lehetőséget, hisz akár te is meg tudsz osztani bármilyen (szabályokba nem ütköző) akciót. Nem célom más tollával ékeskedni, azt azért tudnod kell :).

válasza erre:
2 éve

Ez a kupon minden euronics Braunra jó ahogy nézem, borotvákra is, 11.09-ig. Gondolom aztán majd jönnek a 11.11 akciók :D. OralB-re meg: OralB20 a 20% kód euronics-on 11.09-ig

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Már frissítettem is! Nagyon szépen köszönöm az infót! Sőt, külön akciót is megérne, mindjárt felveszek egyet.

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Braun20 kóddal még lejön belőle 20%

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!