Braun Silk-expert Pro 5 PL5149 IPL Villanófényes szőrtelenítő

Braun Silk-expert Pro 5 PL5149 IPL Villanófényes szőrtelenítő

139 900 Ft 203 990 Ft-31%
Euronics
Szépségápolás és egészség
0
Irány az akció

Friss termék, szőrtelenítésben nem vagyok otthon, de azt látom, hogy 200 ezer Ft alatt még nem volt. Persze mivel nincs negyed éve, hogy megjelent, így lehet nem is jelent sokat.

A kozmetikai szalonokat idéző sima bőr akár 6 hónapig, otthoni kezeléssel. Látványos szőrritkulás már 4 hét alatt.

Optimális teljesítmény minden testrészen — a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) professzionális technológián alapul, mely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz.

A Braun leggyorsabb IPL-készüléke biztosítja, hogy a lehető legkevesebb legyen a kihagyott terület. Percenként akár 125-ször is felvillan az egyszerű használat és az adott testfelület hatékonyabb kezelése érdekében.

A két érzékeny üzemmód csökkenti a fény intenzitását, így kíméli a bőrt és gyengédebb kezelést biztosít az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljon vagy a bikinivonalon.

Többféle fejjel, hogy minden testrészen használható legyen. Normál fej a hónaljra és a lábszárra, valamint precíziós fej az arcra és a bikinivonalhoz.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!