Canon PowerShot Zoom (4838C007Aa) fényképezőgép

Canon PowerShot Zoom (4838C007Aa) fényképezőgép

49 999 Ft +1 499 Ft136 590 Ft-63%
Media Markt
Műszaki cikkek
1
Irány az akció

Baromi jó áron kapható

Éld át a pillanatot. Rögzíts minden részletet.

Kerülj közelebb ezzel a tenyérnyi, 12 megapixeles Full HD fényképezőgéppel. A 100 mm-t és 400 mm-t kínáló objektívvel, továbbá a digitálisan kiterjesztett 800 mm-rel büszkélkedő apró, teljesen automata PowerShot ideális a kültéri kalandokat, a vadvilágot és a hobbiszerű madárfigyelést kedvelő családoknak.

Kicsi, hatékony, zsebre tehető

A kis méretű és könnyű Canon PowerShot ZOOM gépet a gyors és egyszerű azonnali felvételkészítéshez terveztük, hasznos csuklópántjával pedig stabilan tarthatja fényképezés közben.

Valódi hosszú objektívhez méltó teljesítmény egy kicsi, zsebméretű vázban

A PowerShot ZOOM olyan, akár egy tenyérnyi méretű teleszkóp, amely két optikai fókusztávolságból – 100 mm vagy 400 mm – álló, fokozatos zoom használatával készít fotókat és Full HD videókat, 2-szeres digitális konverterrel, amellyel 800 mm-re is emelhető a fókusztávolság. A zoomok között egyetlen mozdulattal tudsz váltani valós időben, így a távoli tárgyakat közelebbről láthatod anélkül, hogy bármikor is le kellene venned a szemed az elképesztően tiszta képet biztosító keresőről, amely jobban használható világos nappali fényben, hiszen nincsenek tükröződések a képernyőn, mint a telefonok esetében.

A telefont tehát nyugodtan hagyd a zsebedben, amikor legközelebb egy távoli pillanatot szeretnél megörökíteni. Az okostelefonokról, habár azok nagyszerű eredményeket produkálnak közeli felvételeknél, gyakran le kell mondanunk, ha nagy távolságból készítenénk fotókat. Néhány okostelefont nagy távolságú zoommal hirdetnek, de vékony kialakításuk miatt inkább alternatív technológiák, mint a digitális zoom, a hibrid zoom és a hajtogatott optikai kialakítás kombinációját használják távoli fotók és videók készítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a képstabilizáció ez esetben korlátozott, és legtöbbször nem tudja hozni azt a képminőséget, amelyre egy eredeti Canon objektívvel rendelkező speciális fényképezőgép képes.

A PowerShot Zoom egy kézzel is kényelmesen használható. Nem kell eldöntened, hogy melyik felvételkészítő alkalmazást használd okostelefonodon, és nem kell két ujjadat használni a zoomoláshoz és mindezzel kockáztatni, hogy lemaradsz a pillanatról: a PowerShot ZOOM az összes hasonló nyűgtől megszabadít, hiszen egy szempillantás alatt megörökít minden pillanatot.

Egy okostelefonhoz hasonlóan a PowerShot ZOOM-ot is tarthatod a zsebedben, hiszen könnyű és kis méretű, így nem jelent plusz terhet, mint egy normál fényképezőgép. Amikor pedig előveszed, a rajta lévő csuklószíjjal rögzítheted csuklódon, így kényelmesen kézben tarthatod. Ha pedig készen állsz a megosztásra, egyszerűen csatlakozz a Canon Connect alkalmazás segítségével.

Egy kompakt zoom kisebb, könnyebb és egyszerűbb alternatívája

Az utazáshoz való fényképezőgépek igazán meggyőző teleobjektív-hatótávolsággal rendelkeznek, és vitathatatlanul kiváló képminőséggel szolgálnak, nagy méretük és súlyuk miatt azonban nem mindig praktikusak – és a legtöbbjük nem fér el a zsebünkben. Amikor a szabadban sétálsz, és nem szeretnél plusz felszerelést cipelni magaddal, vagy pedig egy gyönyörű apróságra van szükséged, amely ugyanakkor közelebb is visz a pillanathoz, a PowerShot ZOOM tökéletes választás, hiszen gyors, és az azonnali zoomolásnak köszönhetően könnyedén megörökíthető vele bármilyen távoli téma, illetve részlet. Mivel nincsenek bonyolult menük, és a gombelrendezés is igen egyszerű, mindössze annyi a dolgod, hogy bekapcsold a gépet, beállítsd a felvételt, és fotózz.

A PowerShot ZOOM igazi erőssége a gyorsaság. Teljesen automata működésének köszönhetően azonnal fényképezhetsz anélkül, hogy ki kellene választanod a legjobb beállításokat. A fényképezőgép nagy teljesítményű DIGIC 8 processzora mindent megold helyetted, hagyja, hogy élvezd a pillanatot, és elképesztően részletes képeket, valamint Full HD videókat készíts 12MP-es CMOS-érzékelője segítségével. 10 kép/másodperces folyamatos felvételkészítési módjával pedig csodálatosan örökíthetsz meg állatokat vagy játszó gyerekeket – akár a parkban, akár otthon – anélkül, hogy megzavarnád őket.

Ez az akció a Black November 2022 része

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Megint van, ráadásul -15000Ft visszaigényelhető a Canontól.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!