Canyon SmartCoach SB-75 fekete okoskarkötő

Canyon SmartCoach SB-75 fekete okoskarkötő

7 990 Ft 11 260 Ft-29%
Alza

Eddigi legjobb ár az ÁK szerint.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Lola
egy éve

Jaj nem is vettem annak! Köszönöm és legközelebb eszerint fogok próbálkozni😁

❤️ 1
#3
Zso
válasza erre:
egy éve

NAGYON jól csináltad! Nem piszkálni szerettelek volna, csak segíteni. Ez a "Teljes diagram" pl. több ismerősömnél sem volt egyértelmű, ezért említettem.

Egyből Árukereső linket is meg lehet osztani. Ha így teszel, akkor az Ármegosztó kiválasztja a legolcsóbb ajánlatot (próbálja okosan, súlyozva a boltok értékeléseit is figyelembe venni, ha több ajánlat is közel azonos áron van). Az ÁK linket ilyenkor lecseréli a legjobb ajánlatéra és kitölti a második a legjobb árat is (sőt még az "eddigi legjobb ár" pipát is beteszi a helyére).

#2
Lola
egy éve

Sehol nem találtam😁 próbáltam normálisan megosztani, így sikerült🤷 majd próbálkozom jobban😊

És magát az ÁK-t se tudtam mellé linkelni, azt hogy kell?

#1
Zso
egy éve

Köszi szépen a megosztást!

Egy kis helyesbítés viszont nem árt: volt már 5 500 Ft márciusban, de azon kívül tényleg ez a legjobb ára. Az árdiagramnál ne felejts el rábökni a "Teljes árdiagram" gombra. Néha teljesen más képet mutat! :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!