Carrera GO 62531 Build´Race 6.2 versenypálya (GCG1251)

Carrera GO 62531 Build´Race 6.2 versenypálya (GCG1251)

16 680 Ft
Aqua
Család és gyerekek
6
Irány az akció
Ennyiért eléggé jónak tűnik. 
Nem árt tudni

Amikor nagyobb promóciójuk van, akkor első kattintásnál sokszor a főoldalra visz az Aqua. Ilyenkor zárjátok be a fület, majd kattintsatok újra az IRÁNY AZ AKCIÓ gombra, hogy a termék adatlapjához érjetek.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Szuper vagy, köszi! Én modell szám alapján kerestem, úgy egyiket se hozta, pedig valóban ugyanazok. Ehhhh ... játék akciók mindig rizikósak.
👍 2
válasza erre:
3 hónapja
🙏 1
3 hónapja
Első találat: ipon.hu
🙏 1
válasza erre:
3 hónapja
Bocsi, nyilván lehet, hogy nem pont a legolcsóbb helyet találom meg. De ha látsz olcsóbb helyet, nyugodtan linkeld is. Erről szól az oldal. 
👍 1
#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Hmm, az Árukereső lehet becsapós, de én csak eMAGon láttam olcsóbban, ott meg az Ovolt árulja, amitől akkor se vásárolnék, ha ingyen adná a dolgokat. 😅 Amúgy valami beszállítói akció lehet, mert mindenhol behullott az ára (lehet az Aqua frissítette először az árakat és időutazó gép híján Dani, ha akarta volna se találja meg a többit). De ettől még nem feltétlenül rossz ajánlat ez. Max. más boltból kell vennie akit érdekel.

Az ehhez hasonló visszajelzések is szuperek @Horvatja, hálásak is vagyunk érte, de sokszor ami triviálisnak tűnik neked, az másnak nem az. Pl. nekem sem sikerült úgy keresnem, hogy kijöjjön hol máshol olcsóbb. Legalább a legalacsonyabb áron kínáló bolt linkjét told be legközelebb, ha tudod. Köszi! 🙏

@Dani, a megosztást köszi azért! Szerintem lesz akinek jól jön majd.
3 hónapja
Olyan jó ár hogy kb mindenhol olcsóbb...
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!