CORSAIR TX-M Series TX850M félmoduláris tápegység, 850W, 80 Plus Gold, Aktív PFV, ATX12V v2.4 (CP-9020130)

CORSAIR TX-M Series TX850M félmoduláris tápegység, 850W, 80 Plus Gold, Aktív PFV, ATX12V v2.4 (CP-9020130)

37 790 Ft 47 100 Ft-20%
eMAG
Műszaki cikkek
1
Irány az akció

84 hónap garancia mind magán, mind jogi személynek!

Prémium alkatrészek a stabilitás és a hatékonyság érdekében, nagyon alacsony zajszint mellett

 A Corsair tápegység 80+ GOLD minősítéssel rendelkezik, csendes működésű, és a félig moduláris kábeleknek köszönhetően könnyen telepíthető. Kiváló választás nagy teljesítményű PC-khez, ahol a megbízhatóság alapvető fontosságú.

Minden felhasznált kondenzátor japán, 105oC-ra tanúsított, a stabil, biztonságos és hosszú élettartamú működés biztosítása érdekében.

  Kiváló minőség

 Minden Corsair tápegységet kaliforniai csapatunk tervez. Modelljeinket teszteltük, így nyugodtan élvezheti bármelyik Corsair tápegységet. A hosszú kábelek segítségével a Corsair tápegységek könnyen felszerelhetők a házba, így a lehető legtöbb alkatrész csatlakoztatható a nehezen hozzáférhető helyeken is.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Köszi, pont 850W környéki táp akciJÓra vártam. :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!