Csúnya karácsonyi pulóverek

Csúnya karácsonyi pulóverek

3 595 Ft 9 595 Ft-63%
Cropp
Divat és kiegészítők
4
Irány az akció

Többféle is kapható ennyiért: cropp.com, cropp.com, cropp.com, cropp.com.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
6 hónapja
Nálam is az AdGuard fogja meg ugyanígy. Egyelőre nem találtam jobb megoldást annál, hogy arra az időre kikapcsolom az egészet. 
válasza erre:
6 hónapja
Pont a héten állítottam be dns adguard-ot ,erre nem is gondoltam. Nem gond, legalább tudom hogy nálam van a probléma forrása.
👍 1
#2
Zso
válasza erre:
7 hónapja
Valószínű adblocker fogja őket 🫤. A szomorú az egészben, hogy ha az Ármegosztót kivételek közé teszed az sem segít, mert ez nem az övé.

Van néhány partner amelyiknél csak ilyen linkeket tudok alkalmazni (amin keresztül mások pl. a bannereket is megjelenítenek, ezért blokkolják őket az adBlockerek), másoknál meg elég pár paramétert pluszban beírni.

Sajnálom! 😥
😢 1
🙏 1
7 hónapja
Nálam nem működik egyik link sem.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!