DDPai Z40 GPS DUAL autós kamera

DDPai Z40 GPS DUAL autós kamera

17 490 Ft 39 410 Ft-56%
Alza
Autó, motor
16
Irány az akció

Jó áron remélem jó is, mindkét kocsiba régóta akartam már.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#16
Zso
egy éve

Volt szerencsém pár utat megtenni, hardware kit és parkolómód bekapcsolás nélkül és eléggé meg vagyok elégedve vele. Éles helyzetben szerencsére nem volt és remélem nem is lesz alkalmunk tesztelni, de az amit valahol olvastam, hogy minden bukkanónál emergency módot tol az nálunk nem jött elő, pedig masszívan gáz utakon is jártunk, fekvőrendőrnél sem szólt semmit. Ettől féltem egyébként a legjobban, lehet még fentebb is teszem majd az érzékenységet...

Ami nem tetszik, hogy dumál amikor elindulunk. Elkezdi a felvételt, meg, hogy GPSt megtalálta. Engem nem érdekel, hagyjon békén. Sajna őt meg az nem érdekli, hogy engem nem érdekel, azaz kikapcsolhatatlan eme funkció. Legalacsonyabb hangra véve nem annyira zavaró (pláne, hogy javarészt nem én vezetem az autót :D), de azért örömteli lenne kikapcsolva tudni ezt is. Nincs hasonlítási alapom, de én örülök, hogy beneveztünk rá.

Tegnap Pestről hazafelé jövet láttunk egy gyönyörű hullócsillagot is (sose láttam hasonló fényeset), lehet meg lesz a kameraképen is, megpróbálom majd megkeresni, ha lesz rá időm. :)

👍 2
🙏 1
#15
Sly189
válasza erre:
egy éve

Venni kell külön Hardwire kit-et (kb. 6k) és azt kell az egyiket direktben 12V-ra kötni a másikat gyújtás utánira, így tudni fogja mikor van üresen a kocsi és kap tápot is. Figyeli az akkumulátor feszültségét és ha már a kritikus közelébe ér akkor kapcsolja csak ki a kamerát, hogy még az autó beinduljon. Nekem most egy 20.000mAh powerbankról megy. A parkoló mod három féle lehet. Normál felvétel, timelapse, razkodas érzékeny trigger. 220V-nak írtam emailt mert náluk van ddpai hardwire kit de a micro usb verzió... hátha tudnak rendelni... Aliról nem akarok sok idő mire megjön.

🙏 1
#14
Zso
válasza erre:
egy éve

Nekünk valószínűleg jövő héten lesz beüzemelve, amikor megjön a kártya is. Az hogy van, hogy a parkolómód aksiról megy amúgy meg a kocsira van kötve? 🤔

#13
Sly189
válasza erre:
egy éve

Ma volt egy kis időm (nem is értem hogy hogy jött össze :D ) lényeg hogy ideiglenesen bekötöttem a motyót. Hát szerintem nagyon korrekt. Összevetettem a drágább kamerával pl. Xiaomi Omni (60k) hát, nagyon nincs különbség első blikre, ami indokolná a plusz költséget (jó az forog meg morog minden ). Első emeltről a parkolóban lévő kocsit elérem WiFin keresztül, kb. 50-60m - korrekt. Parkolómód timelapsel megy, jelenleg egy szintén bestbuy 20.000mAh Baseus powerbankról :D Hardwire kitet még nem találtam hozzá Magyarországon ami elfogadható áron lenne. Egy PH!-s kolléga készített egy kis mintát és fel is töltötte - nekem ennyi időm már nem volt, de ő majdnem elkapott egy nyulat is :D LINK: prohardver.hu/tema/autoskamerakcardvrcarblackbox/hsz_28433-28433.html

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

Emag-on még olcsóbb, de nem Emag forgalmazza.

emag.hu

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 1
#11
Zso
egy éve

Egy ilyet rendeltem végül: SANDISK HIGH ENDURANCE MICRO SDHC 64GB CL10 UHS-I U3 (100 MB/S) + ADAPTER 6 ezer Ft-ért. Azt írták az Endurance jó az ilyenekbe, mert bírja a hőt. Kingston drágább lett volna, 128 GB feleslegesen nagy, szóval ezt ideálisnak találtam minden szempontból. Remélem jó lesz.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 2
#10
Zso
válasza erre:
egy éve

Jajaja, az nekem is kellene.

egy éve

Aztán bestbuy microsd van-e? Jó lenne pár jóárasított, többek között ebbe is.

egy éve

Rendeltem én is egyet, köszi a megosztást! 70mai A500S volt kinézve, de YT-on néztem egymás mellett a kettőt, nincs nagy különbség... Ennyiért vélhetőleg jó vétel, ha meg nem, akkor sem volt sok a tanulópénz :)

#7
Zso
válasza erre:
egy éve

Tudom költői volt, de ... szerintem biztosan megérheti, csak tudni kell, hogy mi éri meg a felárat a vásárlónak. Mi az ami fontos szempont és mi az ami parasztvakítás. Aksisról pl. azt olvastam, hogy bármennyire is kényelmes nem annyira jó, mert szétpukkanhat a napon. Ebben nincs pl. hangvezérlés, amire azt mondták, hogy nice-to-have, de nekem kellene hozzá use-case, hogy tudjam miért. Ehhez olvasni kellene, vagy szakértőt kérdezni. Szóval, biztos vagyok benne, hogy megérheti a felárat egy-egy cucc, ha tisztában vagy az értékekkel, amúgy meg csak felesleges csicsa maradhat.

Talán jó példa erre az, hogy Synology NASom van. Jóval drágább mint a többi (persze akciósan vettem és úgy ez nem volt igaz). Volt előtte olcsóbb NASom, sok dolgot meg bírtam rajta csinálni, de nem annyit mint a Synologyn, ráadásul KÍNLÓDÓS volt. Community amíg volt mögötte egész jó volt, de szét kellett hekálni és úgy lehetett csak mindent megoldani. Frissítésnél vagy tudom is én mikor újra kellett varázsolni rajta mindent, szóval idegroncs lettem tőle. Syno-n viszont nincs ez, vagy nem nagyon. Egyszerűen csak megy és szolgál. Ez nekem pl. megérte a felárat, de lehet másnak tök elég egyszerűbb vas, mert nem akar dockerezni pl., vagy nem gond, ha napok mennek el arra, hogy besetupolja, majd amikor újra hozzányúl akkor megint. Az akinek elég a basic cucc, az akár megvetően is nézhet rám, hogy milyen sznob vagyok, közben csak mások vagyunk, más dolgok fontosak számunkra és ennyi :).

Na, de meglátjuk mi lesz ebből! :) Már a gondolattól idegbajt kapok, hogy ablakra kell ragasztanom valamit, meg, hogy a kocsit kell majd piszkálnom :D.

válasza erre:
egy éve

Ne legyen rá szükség 👌

Igen a jók drágák, de valóban megérik-e a felárat? (Költői)

#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Figyi, én vettem egyet, úgyhogy még egyszer köszi a megosztást! Hosszú ideje keresek egy normális cuccot, ami nem horror áron van, de használható. Hatmillió videót megnéztem róla és ugyan lehet mind csak a jutalék miatt nyalt be neki, de nem nagyon hallottam deal-breaker dolgokat. Cikkekben is jókat írtak. Alaposabb utánajárás után tehát én teszek vele egy próbát.
Legalább hosszú évek óta tartó nyomás most remélhetőleg megszűnik majd. Az is valami.

Ha nem feledem el, akkor majd leírom a tapasztalatokat. Remélem lesz időm beüzemelni. Már csak egy SD kártya kellene. :/

🙏 1
egy éve

Nem kötelező megvenni 😬

Nekem ennyit megér, mint hogy ne legyen semmi.

👍 2
#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Viszont most nézem, hogy a reviewk róla nem olyan gázok. Persze nem tudni, hogy mennyire tolták meg őket pénzzel. Bár egy vélemény se szentírás.

egy éve

Azok akik dislike-ot nyomtak, van ezzel tapasztalatuk?

#1
Zso
egy éve

Nagyon jó találat, köszi a megosztást! Kár, hogy a vélemények nem túl jók róla. 🫤

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!