Deli E9903-EU Iratmegsemmisítő

Deli E9903-EU Iratmegsemmisítő

33 200 Ft +1 490 Ft53 100 Ft-37%
bestmarkt
Háztartás
0
Irány az akció

Ez is jó áron van, hátha valakit érdekel.

  • A Deli E9903-EU papíraprító 3x28 mm-es csíkokra vágja a papírt, akár 2 m/perc sebességgel. Az intuitív kezelőpanelnek köszönhetően könnyen használható. A beépített fogantyú megkönnyíti a mozgatását. Egy kis ablakon keresztül gyorsan ellenőrizheti, hogy a szemetes tartály mennyire van tele. Az aprítógép a használat biztonságáról is gondoskodik.

  • Most még gyorsabban felapríthatja a felesleges dokumentumokat. A Deli márkájú iratmegsemmisítő egyszerre akár 12 A4-es 70g-os lapot is képes vágni. A készülék 28 mm hosszúságú kis csíkokra vágja a papírt. Könnyen kezeli a CD-ket is, amelyeket több darabra tud vágni. Ez a gyors és hatékony iratmegsemmisítő bármilyen irodába tökéletes!

  • A Deli E9903-EU aprítógép hosszú ideig szolgálja Önt. Kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll a sérüléseknek és a kopásnak. Sőt, 10 perc folyamatos használat után automatikusan kikapcsol, hogy megvédje a motort a túlmelegedéstől.

  • Az aprítógép működtetése nem okoz problémát – az intuitív panel kényelmes hozzáférést biztosít a funkcióihoz. A készüléket speciális fogantyúval is ellátták, amellyel könnyedén mozgathatja. Sőt, a beépített ablakon keresztül egy pillantással ellenőrizheti, mennyi hely maradt a szemetesben.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!