Devir LUNA Capital társasjáték (DELUCARS)

Devir LUNA Capital társasjáték (DELUCARS)

6 990 Ft +1 490 Ft9 490 Ft-26%
Reflexshop
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Még egy akciós társas, haladóbb családi kategóriában.
Termék/promóció leírása

Hozd létre a legjobb holdbéli telepet és irányítsd méltó módon!

A legvállalkozóbb szellemű cégek úgy döntöttek, hogy tudósokból, építőkből, publicistákból és szabadúszó éjszakai szórakoztatókból álló csapatokat támogatnak, hogy a galaxis legjobb bázisát építsék ki.

Ezen túlmenően a Hold-gyarmatosítási Hatóság a bemutatott projektek közül a legjobbnak adja oda az elismerő Hold fővárosa címet. A LUNA Capitalban a játékosoknak optimálisan kell kezelniük a játék elemeit, hogy a lehető legjobb holdtelepet építsék fel, és méltóvá tegyék az egész bolygón kívüli kolóniához. Egy közös „piacon” lesz egy sor építési kártya és minden játékost több projektlapkához kell kötni.

A játékosok felváltva húzzák a kártyákat és azokat majd elhelyezik a saját játékterükben. A kártyákat legfeljebb három sorban kell kirakni, és úgy kell elhelyezni, hogy mindig növekvő számértékben legyenek.

A kártya elhelyezése után a lapkák a kártyákon lévő mezőkre kerülnek, hogy a lehető leghatékonyabb módon csoportosítsák a különböző projekteket. A lapkák azt mutatják, hogy milyen projektek állnak rendelkezésre, amelyek mindegyike elengedhetetlen a gigantikus városépítéshez.

Ezek a lapkák az oxigéngyűjtők, üvegházak, lakóépületek és (rendkívül fontos) értékesítési irodák, ahol a galaxis legjobb kilátást nyújtó lakásait értékesítik. Ezen kategóriák mindegyike aszerint kap pontszámot, hogy hogyan vannak elrendezve az egyes játékosok személyes területén.

Aki a legjobban tudja kihasználni elrendezésüket és elhelyezkedésüket, az lesz a LUNA Capital polgármestere. 8 éves kortól ajánlott a játék. Játékosok száma: 1-4 fő Játékidő: 45 perc

1-4
játékos
45
perc
8
kortól
Összesített 2 139
Családi 602

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!