Disney Hercegnők Color Reveal Meglepetés mini baba (HMB69)

Disney Hercegnők Color Reveal Meglepetés mini baba (HMB69)

4 000 Ft
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Máshol 6-7-8 ezer Ft-okba kerülnek.
Termék/promóció leírása
A Disney Hercegnők Color Reveal Meglepetés Mini babák a mesés meglepetésekről szólnak. A Disney Hercegnő baba garantált, de hogy melyik kedvenc lesz a tiéd, az csak a kicsomagolás után derülhet ki. A felbontás is jó játék: Belül egy rejtélyes Color Reveal baba és öt kiegészítő rejtőzik, egy kiskedvenc a filmből és négy további meglepetés, köztük egy puha szoknya a babának és a gyerekek ujjára illő csini gyűrű. Ráadásul a csomagoláson található tiara levehető és a gyerekek hajába illeszthető. Ha kiüríted a csövet, feltöltöd meleg vízzel, majd behelyezed és körbeforgatod a babát fény derül a titokra és megpillanthatod igazi külsejét! A babák nem állnak meg maguktól, külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A színek és a díszítések eltérhetnek.
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!