Dog Fantasy Játék - Winter Tale Lajhár 28 CM (454-307042)

Dog Fantasy Játék - Winter Tale Lajhár 28 CM (454-307042)

380 Ft
Andreashop
Család és gyerekek
9
Irány az akció
Ennyiért ajándék. Mi vettünk is a kutyánknak.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#9
Zso
válasza erre:
7 napja
Magával a bolttal amúgy nincs gond, elárazás/készlet problémák mindenhol vannak. Én is így vagyok ezzel (mármint a jó feltételezéssel), csak először azt írtam a kommentben, hogy milyen fura, hogy készlethiányra hivatkoztak, amikor van belőle. Aztán láttam, hogy már nincs - és valószínűleg nem elkapkodták 3800 Ft-ért, hanem valami bibi folytán került vissza. Mindegy, legközelebb majd összejön! ;)
👍 1
válasza erre:
7 napja
Hmm,valóban érdekes... 
Kicsit éreztem a "kamuszagot", de általában igyekszem a jót feltételezni. 

#7
Zso
válasza erre:
7 napja
Oh engem nem hívtak még, de feldolgozás alatt van csak. 😶

Egyébként érdekes, mert ma délután újra volt belőle csak 3800 Ft-ért, de akkor lehet csak valami hiba volt.
Utoljára módosítva: 7 napja
😮 1
7 napja
Nekem megrendelni ugyan sikerült, viszont délelőtt hívtak h elfogyott és nem is várható a későbbiekben, törlik a rendelést. 
😢 1
válasza erre:
9 napja
Tudom, tudom, csak naív vagyok és mindig bízom az emberek jóságában... Én még azon is hezitáltam hogy vegyek-e kettőt :D Na mindegy, a köteles labdából még kaptam, ne legyen az ember telhetetlen. Engem se félts, én is nagyon jó cuccokat szoktam kifogni, sokszor az Ármegosztónak köszönhetően! ;) Pacsi!
❤️ 1
#4
Zso
válasza erre:
9 napja
Négyféle akció létezik:
1. Elárazás - Ennek 90%-ban törlés a vége, jó esetben jár valami kompenzáció
2. Nagyon jó akció - Kiküldik, de nagyon nagy szerencse kell hozzá, mert itt már akkora a difi a bolti árhoz képest, hogy a nepperek szétkapkodják, hogy aztán élősködjenek azokon, akik nem rendelkeznek elegendő infóval, hogy rátaláljanak az akcióra vagy épp nem jókor nézték az oldalt.
3. Jó akció - tovább tart, mert a nepper nem fog vele vesződni, nem rakhat rá akkora profitot.
4. Rossz/kamu akció - nem érdemes beszélni róla.

Ez szerintem a 2. volt.

Azt mondjátok 1-1,5 ezer Ft-ért nem hajol le? Jófogáson van amikor szappant árulnak meg hasonlókat. De, le fog, pláne, ha nem áll benne annyi pénz és garantáltan viszik a cuccot. Aztán persze lehet tévedek, sose nepperkedtem. Mindegy, nem lehet ezzel mit csinálni, max. felhúzom magam rajta, annak meg nincs értelme. Azért remélem páran le bírtak rá csapni és ki is szállítják. Neked meg remélem legközelebb nagyobb szerencséd lesz Cecília. Áginak se jött most össze, de ő fekete öves akcióvadász, őt nem féltem :D.
Utoljára módosítva: 9 napja
👍 1
Kosárba tettem, de mire beírtam az adatokat elfogyott :( :( :(
😢 1
#2
Zso
válasza erre:
9 napja
Oh, hát ez gyors volt. :( Lehet valaki lerendelte a készletet ... ingyen szállítással húztam be 2-t, de azt néztem, hogy sokat is engedett volna.
Utoljára módosítva: 9 napja
#1
Ági
9 napja
már nem rendelhető sajnos.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!