DUNAVOX DAUF-38.100DSS Flow beépíthető borhűtő inox 38 palackos

DUNAVOX DAUF-38.100DSS Flow beépíthető borhűtő inox 38 palackos

389 899 Ft 659 900 Ft-41%
konyhaluxnet.hu
Műszaki cikkek
5
Irány az akció
Valószínűleg nem sokan keresünk épp beépíthető borhűtőt, de ha valaki mégis, annak ez egy szuper ajánlat

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy hónapja
Én a bor miatt lájkolom! :)
#4
Anonymous
válasza erre:
egy hónapja
"aki dislike -olta az nem azért tette, mert szerinte rossz az akció, hanem mert nem érdekli a borhűtő." - vagy csalódott, hogy nem fér bele a kannás. :D
😄 1
válasza erre:
egy hónapja
Érdekes a dislike. Pedig a termék jó áron van, az eladó sok és jó értékelésekkel rendelkezik ÁK-n. Én is kompenzállak (vagy mit csinálok veled) :D
Utoljára módosítva: egy hónapja
❤️ 1
#2
Lola
egy hónapja
Kiváncsi lennék az okára én is, ÁK-t elnézve kivételes ajánlatnak tűnik, de igazából én se érek a borhűtőkhöz.... Ezért is lenne jó tudni, miért nem jó ez az akció, legalább tanulnánk belőle mire érdemes figyelni legközelebb.
👍 1
#1
Zso
egy hónapja
Hát igen, ilyenkor gondolom azt, hogy a like/dislike rendszere alapvetően egy rossz döntés volt. Ide a rozsdás bökőt, hogy aki dislike -olta az nem azért tette, mert szerinte rossz az akció, hanem mert nem érdekli a borhűtő. 

Persze tök jogos is. Beregisztrálsz, tetszik - nem tetszik gombok közül naná, hogy megnyomom a nem tetsziket, ha nem tetszik. S valamilyen furcsa oknál fogva a nem tetsziket sokkal egyszerűbben nyomom meg mint a tetsziket. Ez a másik feldolgozhatatlan dolog számomra. Hogy ezt hogy lehet okosan megoldani és mi lenne a helyes megoldás?! Háááát ez a nagy kérdés, amire nem tudok választ találni.

Bár közöm nincs a borhűtőkhöz, de kompenzációként dobok egy tetsziket. ;)
😄 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!