EASYHOME Robotporszívó

EASYHOME Robotporszívó

Csak üzletben elérhető
29 990 Ft 59 990 Ft-50%
Aldi
Háztartás
5
Irány az akció

Elég jó áron, de nem sokat tudni róla.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

Szvsz még 30-at sem ér. Nem szisztematikusan járja be a területet, nem hatékony, valahol többször is átmegy, valahol egyszer sem. Robotporszívóknál sajnos rá kell szánni a pénzt (és venni egy Roborockot).

Utoljára módosítva: 2 éve
🙏 1
#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszönöm szépen! Látod, alkatrészhiány számomra nem is volt szempont, mert normál porszívónál sosem volt ilyesmire szükség. De sokszor azzal sincs kisegítve az ember, ha egy szutyok alkatrész annyiba kerül mint a gép fele (ami sokszor sajnos szintén jellemző).

👍 1
válasza erre:
2 éve

Nekünk régebben volt 3 fajta olcsó, mindhárom a 60 ezer alatti kategória, az egyiknek az akksija adta meg magát, szerencsére gari idő alatt, a másik kettő meg olyan buta volt, hogy nem megkönnyítette az életünket, hanem inkább csak a baj volt velük, de ez még 2017 előtt volt, akkor a Roomba és a Neato volt a prémium kategória, a kínaiak még akkor gyerekcipőben jártak.

Most egy Roborock S7 van, ez ugyan bőven 100 ezer felett volt, de ez az első olyan gépünk, aminél a felmosás is ér valamit, a porszívózás pedig tényleg jól működik, a feleségem is imádja, szóval legalább annyira "hasznos" gép a családban, mint egy mosogatógép vagy egy mosógép.

Aldis gépet nem vennék, az alkatrész utánpótlás nulla, és ilyen szempontból az Aldi hozzáállása nagyon gáz, konkrétan ha kopó eszköz probléma van, akkor széttárják a karjukat, és inkább visszaadják a pénzt, ami az én szemléletmódomba nem fér bele. (Ez sajnos az ott árult műszaki/elektronikai cuccok nagy részére igaz)

🙏 1
#2
Zso
2 éve

Van ebben az árkategóriában ajánlott termék? Vagy ezt a szintet érdemes hanyagolni? Sose volt még robotporszívónk, de lehet jól jönne néha.

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Másik EASYHOME robotporszívó teszt: youtube.com.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!