Edifier Airpulse ST300 hangszóróállvány, barna

Edifier Airpulse ST300 hangszóróállvány, barna

41 900 Ft 73 990 Ft-43%
eMAG
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Szuper áron kapható.

Dedikált kialakítás, amely összhangban van az A200 hangszóróval. A hangminőség javítása érdekében kizárólag A200-val együtt ajánlott használni.

 A tömörfa szerkezet növeli a stabilitást

 Az ST200 állványok 100% -ban természetes MDF anyagból készülnek. Az alsó lemez vastagsága 30 mm, a felső lemezé pedig 21 mm. A párok súlya 18,8 kg, ezek az állványok nehezek és stabilak.

TERVEZETT ESZTETIKA

 Az A200 vizuális kiterjesztésének tervezték, az állványoszlopok elülső részének színkialakítása és alakja megegyezik a hangszóró első terelőterével. Az állványoszlop oldalsó paneljei szintén konzisztens fadarabokat használnak a hangszóróhoz.

Opcionális homoktöltési funkciók a nagyobb merevség érdekében

 Az ST200 súlya 15 kg (33,2 font) egy pár, és kellő támaszt és merevséget biztosít töltet nélkül. Azonban azok számára, akiknek rendkívül kiváló hallaással rendelkeznek, és akik a tökéletességre törekszenek, az oszlopot a maximális stabilitás érdekében homokkal (kérjük, használja a száraz homokot) lehet feltölteni.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!