EDIFIER WH950NB fekete - Vezeték nélküli fejhallgató

EDIFIER WH950NB fekete - Vezeték nélküli fejhallgató

42 990 Ft
Alza
Műszaki cikkek
4
Irány az akció
Egy ideje szemezek vele, jókat szoktak róla mondani , PH-en is volt téma ebben az árfekvésben egy nagyon jó fejes. 
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
tegnapelőtt
Azért tettem ki mert hirtelen megörültem ennek, kb abban az időszakban kezdtem követni, tervezni tavasszal , mikor nem volt 50k alatt, majd meguntam pár hónap alatt és elengedtem . Ma futottam bele, újra  és jó ára lett , nem kimondott bestbuy mega akció, de ennél a fejesnél a majdnem 20% - os nyomott ár nem olyan rossz. Edifier meg nem igazán szokta kiszórni a dolgait. El is múltak a megfizethető árai. 

👍 2
#3
Zso
válasza erre:
tegnapelőtt
Kicsit jobb az ára mint szokott lenni, határeset, hogy akciós -e. Én örülök minden megosztásnak és azt se tartom feltétlen rossz dolognak, ha kalandozunk egy kicsit, meglátjuk működik -e. Legyünk nyitottak, ki tudja mi válik be?! ;)

Az oldalt úgy terveztem, hogy akárki akármennyi akciót megoszthasson - persze, ha nem direkt ártó szándékkal teszi. A like/dislike pedig arra szolgál a többiek számára, hogy ajánlhassák, illetve eltántoríthassák a többieket az ajánlattól, így a főoldalra tekintve mindig a legjobb bejegyzéseket láthatjuk.

Sokszor mondjátok, hogy rossz irányt vesz majd az oldal ha így lesz vagy úgy lesz, de szívből remélem, hogy az oldal alapkoncepciója elég rugalmas ahhoz, hogy meg tudja oldani ezeket a helyzetek és az idő megválaszolja, hogy mi való ide vagy mi nem. Próbálok minél kevesebb cenzúrát belevinni, hogy tényleg minden a közösség kezében legyen.
Tudom, hogy először a Lidl/Aldi, stb. megosztások is mekkora ellenérzést hoztak, s közben érkeztek csendesen vélemények arról is, hogy mennyire jók. Hogy senkit se zavarjon bevezettem a bolt tiltást, így mindenki tilthatja ezeket, vagy éppen a kínai boltokat, de közben más is örülhet.
Persze itt valóban akcióké a fő hangsúly és nem is hiszem, hogy tömegesen hasonló megosztások jönnének, de pl. lazán várnám a nem akciós, de egy biz. kategória abszolút legjobbját, ha az olcsóbb mint mondjuk a konkurencia, vagy drágább, de érdemes arra költeni (mósószer, budipapír, csak hogy pár dolgot mondjak). Ha mégis zavaróan sok lenne az ilyen poszt, de lenne rá kereslet, akkor lehet egy más részlegben (ajánlások, stb.) érdemes lehet velük foglalkozni.

A véleményed is nagyon szépen köszönöm, abszolút valid ez is, szuper, hogy erről is tudok. A megosztást is köszönöm, mert lehet valakinek jól jön még így is, ki tudja - meg aztán mivel az Alza partner is, még jó esetben csurran-cseppen pár száz Ft is :D.

Röviden: kösz, hogy vagytok! :) Elég sűrűn jutnak eszembe az első hetek-hónapok, amikor éppen 5-10 ember nézte az oldalt és rettegtem, hogy teljesen felesleges meló volt az egész. Most meg él, lélegzik, hála nektek!
👍 2
tegnapelőtt
Ide elvileg akciós termékek kerülnek ki. Ennek az ára nem akciós, tehát nem értem miért került ki ide. Én adtam minuszt és emiatt a gondolat miatt, amit most leírtam. Azt elhiszem, hogy jó termékről van szó és azt is, hogy ár érték arányban is nagyon jó lehet, de ha minden termék, amiről én is meg mások is így gondolkodnak hogy jó és megéri megvenni ide kikerül, akkor az oldal szerintem rossz irányba fog menni. Én ettől tartva adtam minuszt.
👍 4
tegnapelőtt
Aki negatívat nyomott fejtse már ki, hogy mégis mi a problémája.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!