ELEGIANT BTI-055 BT adapter

ELEGIANT BTI-055 BT adapter

2 358 Ft
Banggood
Műszaki cikkek
2
Irány az akció

Ha már Banggood. Hosszú ideje próbálok megoldást találni arra, hogy a buta, régi hifijeim okosítsam. Jackre dugom fel jobb híján a mobilt, de az nehézkes, úgyhogy valami alternatíva kellett és most ezzel próbálkozom. (sőt, az újabbaknál már nem csak nehézkes, hanem minimum annyi kihívással jár mint lyukat vágni egy kádba, hiszen nincs rajtuk jack sem)

Először azt hittem, hogy a Spotify Connect lesz a legjobb megoldás, de rá kellett jönni, hogy nem is olyan rég premium only feature lett, így ahhoz elő kell fizetni. Pedig felsetupoltam egy régi nem használt pi2 -t erre a célra... BT streaminget is belőttem, de semmi sem akart igazán egyszerűen működni, vagy fizetős volt BT szolgáltatás (Volumio-val azt hiszem). Aztán szólt egy kedves barátom erről az akcióról.

Nem volt még ilyen cuccom, így első kézből nincs tapasztalatom, de majd most teszek vele egy próbát, aztán megírom ha nem feledem :). Ezt sem tartom teljesen ideálisnak, de talán az egyszerre két eszköz csatlakoztatási lehetőség elég lesz ahhoz, hogy könnyen tudjuk használni a lányaim szobájában zenehallgatásra.

Elvileg 400/800 Ft mentesen jön, meglátjuk. Nem vagyok nagy Kínából rendelős mióta ÁFAztatják a cuccokat :).

Hátha más is izgalmasnak tartja. Félek, hogy az akció lejártáig nem fog megérkezni a cucc, de hátha...

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
egy éve

Megjött. Kipróbáltam, teszi a dolgát ahogy kell. Könnyen setupolható, működik és kész.

Az érezhető, hogy a hang nem az eredeti minőségében szól, némi basszus mindenképp rákerül, így komolyabb célokra lehet nem ez az ideális, de arra amire nekem kellett tökéletes.

🙏 1
egy éve

köszi a leírást !

❤️ 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!