eZVIZ CS-RS2-TWT2 Nedves-Száraz Robotporszívó - Fehér

eZVIZ CS-RS2-TWT2 Nedves-Száraz Robotporszívó - Fehér

253 730 Ft +1 690 Ft383 400 Ft-34%
bestmarkt
Háztartás
1
Irány az akció
2023 nyár végén kezdték el értékesíteni, 2 helyen árulják jelenleg és ilyen jó áron még nem volt. Nem tudom mit tudhat ennyiért. Mármint látom mit tud, csak azt nem vágom, hogy melyiktől ilyen drága.
Termék/promóció leírása
Az RS2 az eZVIZ legújabb, lenyűgöző innovációja, amely személyre szabott, automatikus tisztítást biztosít az egész otthonában. A 2 az 1-ben porszívó és felmosó, az RS2 több robottechnológiát egyesít, mint például az iparágban vezető automatikus felmosószerelés és -levétel, az automatikus öntisztító és légszárító felmosó, valamint a fejlett térképezés. Az RS2-vel talán soha többé nem kell bepiszkolnia a kezét. A szuperokos RS2 saját maga tervezi meg a tisztítási útvonalakat, saját maga váltogatja a tisztítóbetéteket és üzemmódokat, és használat után kitisztítja magát.
Ismerje meg az RS2 automatikus tisztítási technológiáit

A szőnyegek régóta fájdalmas pontnak számítanak a robottisztító iparban. Ellentétben más robotporszívókkal és robotmopokkal, amelyek egyszerűen kihagyják a szőnyegtisztítást, vagy emberi munkát igényelnek a dedikált tisztítóalkatrészek cseréjéhez, az RS2 mindent forradalmasít a szőnyegfelismerés és az automatikus mop technológiák kombinálásával.

A készüléken lévő padlótípusú érzékelővel az RS2 valós időben érzékeli a szőnyegeket. Amikor a nedves felmosóbetéteket felveszi, okosan eltávolodik a szőnyeges területtől, hogy a kemény padlók felmosására összpontosítson.

A szőnyegek porszívózásának megkezdése előtt az RS2 automatikusan visszatér a töltő dokkolóhoz, hogy levegye a mop párnákat. Ez megszabadítja Önt a készülék kézi megfordításától és a piszkos kendők eltávolításától. És ez mindössze másodpercek alatt megtörténik.

Annak érdekében, hogy az emberi szőr és a háziállatok szőrszálai ne zavarják a robotot, az RS2 ellenkező irányban forgatja a hengerkeféjét, hogy hatékonyan eltávolítsa azokat a dokkolóban. A nehéz takarítási feladatok során az RS2 30 percenként automatikusan visszatér a dokkolóhoz ilyen szőrtelenítés céljából.

A dokkoló képes automatikusan friss vízzel feltölteni a várakozó RS2 víztartályát, így a robot mindig elegendő tiszta vízzel felmos, hogy elkerülje a szagokat.

Az RS2 azonosítja, felismeri és kikerüli a padlón elszórtan található gyakori otthoni tárgyakat, így nem vonszolja magával a rendetlenséget, nem szívja be a zoknidat, és nem akad el.

A D-ToF lézertechnológia és az RGB kamera együttműködve hozza létre otthona térképét. Ezután finomhangolhatja a térképet, és az egyes területekre specifikus takarítási küldetéseket állíthat be. Az RS2 még a nagy lakásokban is képes automatikusan létrehozni a különböző emeletekre vonatkozó takarítási terveket.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
B B
23 napja
Robot porszívónál inkább az a kérdés, hogy mennyire jól tudja azt a funkciót amit leírnak. Ez amennyi mindent tud(hat), ahhoz képest jó árban van, mert tudja azt amit a Roborock Q Revo, plusz kamera is van rajta, és a Q Revo még mindig 300k fölött van.
🙏 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!