Fallout: New Vegas - Ultimate Edition

Fallout: New Vegas - Ultimate Edition

INGYENES
Epic Games Store
Gaming
3
Irány az akció

Epicen ingyenes heti játék, rá adásul az ultimate edition.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Csak megérte aláírásba tenni prohardveren az oldalt, ami szigorúan #nemreklám #nemfizetett

Viccet félretéve, van még hova fejlődni, de örülök, hogy egyre többen dobnak be egyre több helyről remek dealeket, köszi mindenkinek. :)

👍 4
#2
Zso
egy éve

Nagyon szépen köszönöm a megosztást! Évekkel ezelőtt, amikor indult az oldal, akkor azt hittem pikk-pakk mindenki osztogatni fog rajta, aztán rá kellett döbbennem a rideg valóságra, hogy ez nem így megy. Azóta is sok energiát ölök abba, hogy egyszer majd így legyen. Most nem tudtam felvenni a megszokott akciót, így nagyon jól esett látni, hogy valaki megosztotta már.

Szerencsére egyre többet van ez így és úgy lenne fair, hogy ezt mindenhová leírom, de azt hiszem kontra produktív lenne. :) Azért remélem sokan látják és eljut hozzájuk is, hogy NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM mindenkinek! El sem tudjátok képzelni mit jelent ez nekem.

Bocsi az OFFért! :)

❤️ 3
👍 5
egy éve

Köszi!

🙏 4
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!