Finish Quantum All in 1 mosogatógép kapszula, Lemon, 240 db

Finish Quantum All in 1 mosogatógép kapszula, Lemon, 240 db

10 399 Ft
hetajanlata20
eMAG
Háztartás
4
Irány az akció

44 Ft darabja így a kapszulának. Ráadásul még 3 ezer Ft-os utalvány is ütheti a markunk.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Most megint van belőle!

#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Köszi, kiegészítettem, ez valószínűleg lemaradt.

#2 Péter Erdős:

Wow, még jobb, megpróbálom ezt is beletenni a leírásba.

egy éve

Peterhappy kollegatol Bestbuy topikbol:

És a grátisz csavar - ezt csak óvatosan írom, bár ahogy nézem, elméletileg működnie kell.

Fut a korábban említett VISA kampány mellett még egy:

Vásárolj eMAG által forgalmazott megjelölt Air Wick, Finish, Calgon, Vanish, Lovela Baby, Cillit- Bang termékeket min. 10.000 FT értékben és zsebelj be egy 3000 Ft értékű vásárlási utalványt! A kupont a rendelésnél megadott email címre fogjuk kiküldeni neked 2023.10.16-én. A kupon felhasználhatóságának ideje: 2023.10.16- 2023.01.29.

Átfutottam mind a VISA, mind a fent említett kampány szabályzatát, és nekem úgy tűnt, nem zárja ki egymást, szóval elméletileg egy rendeléssel mind a 3000Ft-os, mind a VISA-féle 5000 Ft-os extra utalvány behúzható.

Így, nagyon sarkítva (ha még nem vettél részt egyik kampányban sem), akár 2400 forintért berántható 240db jobbféle mosogatógéptabi.

Annyi, hogy a 3000-es kupon csak Air Wick, Finish, Calgon, Vanish, Lovela Baby, Cillit- Bang termekekre lesz hasznalhato a szabalyzat szerint.

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

hetajanlata20 kuponnal lesz ennyi ingyen szállítással.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!