Fractal Juegos Nehéz döntések: Küzdelem a túlélésért társasjáték (GIGTOUCRS)

Fractal Juegos Nehéz döntések: Küzdelem a túlélésért társasjáték (GIGTOUCRS)

3 990 Ft +1 490 Ft6 990 Ft-43%
Reflexshop
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Nagyszerű áron kapható.
Termék/promóció leírása

Most nem az erőddel, hanem a szavaid hatalmával kell brillíroznod: meg tudod győzni a többieket arról, hogy te lennél a legrátermettebb vezető? Képes lennél megoldani minden rizikós helyzetet? Most itt az idő, rajtad a sor!

Eljött a világvége. Minden, amit az emberiség évezredek óta épített, most romokban hever, és azoknak, akik túlélték, olyan vezetőre van szükségük, aki segíthet nekik szembenézni azokkal a kihívásokkal, amelyekkel az emberiség szembesül ebben az új világban. A játék változatos poszt-apokaliptikus forgatókönyvek alapján játszódik, ahol meg kell győzni a többi túlélőt, hogy Te vagy a legjobb választás, hogy vezesd őket ebben a rideg világban.

Hajlandó vagy vállalni a kihívást? A Nehéz döntések társasjáték egy narratív és érvelő játék, amely posztapokaliptikus forgatókönyvek sorozatában játszódik, mint például egy idegen invázió, a tenger mélyéből előbújt hatalmas vadállatok támadása vagy pusztító  aszály, amely szinte teljesen elsivatagosította a bolygót és így a víz lett legértékesebb erőforrás. Minden résztvevőnek fel kell építenie egy karaktert, és meg kell próbálnia mindenkit meggyőzni arról, hogyan tudná ő a legjobban kezelni és túlélésre vezetni a megmaradt embereket az egyes nehézségek közepette. 

A játék fő mechanizmusa egy olyan vitához hasonlít, amelyben minden játékosnak szembe kell néznie a különböző bonyodalmakkal és eseményekkel, amelyek egy kör során előfordulhatnak, és megpróbálnak okos túlélési módokat találni, hogy bebizonyítsák túlélő társaiknak, hogy Ők a legjobb választás a kolónia vezetésére. A Nehéz döntések egy társasjáték, amely magában foglalja a szerepjátékok bizonyos aspektusait, ahol a versengő rész háttérben marad, míg a magával ragadó és narratív rész jobban előtérbe kerül.

Ez látható az egyes résztvevők különböző szerepeiben, valamint a forgatókönyvek megválasztásában és az egyedi történetekben, amelyet a játékosok elmesélnek. Ennek összessége gyakorlatilag biztosítja a mindig új játékélményt. 

3-5
játékos
45
perc
12
kortól
Összesített 9 939
Tematikus 1 301

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!